perjantai 13. helmikuuta 2009

Suomi on paska valtio

Huomasin tänään, että vanhoissa, sinänsä tyylikkäissä ja hyväkuntoisissa radioissa on vaikeuksia saada Radio ykköstä kuulumaan. Päälle puskee joku typerä mainoskanava. Digitaaliviritteisissäkin 88.50 livahtaa helposti ohi.

Ei oikein kestä edes ajatella vanhaa kymiläistä mummoa, joka viisi viiva kymmenen oivaa veronmaksajaa raadantansa ohella kasvattaneena istuu kiikkustuolissaan vaikkapa hartausohjelmaa kuunnellen. Ja jatkuvasti päälle puskee joku kiroileva ikiteini mainostaen jotain Madonnan konserttia tai jotain muuta yhtä irvokasta ja typerää. Se on yksinkertaisesti väärin. Se on verinen vääryys.

Täten toteankin valtiovetoiselle Yleisradioille: Haistakaa pitkä ja kanootinmuotoinen v**tu.

3 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Kehtasivat lähettää laskun TV-lupamaksun toisesta erästä sen jälkeen kun väärensivät nettigallupiaan ja puhuivat jostakin fucking "rotutohtorista" perheen pienimpien katseluaikaan.

Se on nyt mun roskalaatikossa. Huomenna se lentää paperinkeräykseen - maksamattomana.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ensimmäisenä en haistattaisi Ylen suuntaan siitä, että joku kaupallinen paskakanava sotkee Ylen kuuluvuutta. Minusta kohde on yksinkertaisesti väärä.

Toinen kysymys on se, että sitä varmemmin kiroilevat ikiteinit pilaavat kuuloluitamme, mitä useampi jättää lupamaksut maksamatta (siitä huolimatta, että kaikki sieltä tuleva ei miellytä). Laatu ei ainakaan parane, jos siitä vastaavat kaupalliset toimijat. Tämä alkaa olla ensyklopedinen totuus, josta on turha kinata vaikka pöhöttynyt Pekka Karhuvaara mitä vänkäisi.

IDA kirjoitti...

No joo.

YLE:n pitäisi vain toimia niin, että radio ykkönen on niiden tärkein kanava. Sen pitäisi kuulua ihan hyvin koko maassa.

Kunhan kirjoitin, kun sattui korvaan ja ajat ovat nykyään sellaiset, että maalaisjullien pitää taistella klassisen sivistyksen puolesta kaikilla rintamilla, kun ei muitakaan ole ;)