sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Sattuneesta syystä

Kuriiriposti on ollut myöhässä - linja-auto sammui yli 20 asteen pakkaseen mikä on aina virkistävä kokemus - ja Athletic Club pääsi pelaamaan kierroksen ottelun jo eilen.

Athletic Club 3 - Malaga C.F 2.

Mitä tuosta nyt sanoisi? Huolestuttavan paljon vastustaja on maaleja tehnyt, mutta toisaalta Athletic taas ilahduttavan monta.

Sarjataulukko päivittyy iltaottelun, joka on Sporting - Sevilla, jälkeen.

Tässä vaiheessa voi jo todeta, että ainoastaan Racing, joka aloittaa kotiottelunsa Barcelonaa vastaan kello 20:00 Suomen aikaa, voi mennä taulukossa yhdeksäntenä olevan Athleticin ohi. Atheletic alkaa siis tosissaan hätyyttelemään eurokenttiin oikeuttavaa paikkaa, sillä matkaa kuudenteen sijaan on kolme pistettä. Tosin se pahimmillaan venyy kuudeksi, kun kaikki kierroksen ottelut on pelattu.

Racing 1 - Barcelona 2. Athletic Clubin sijoitus on siis 21 kierroksen jälkeen yhdeksäs. Eteeenpäin on - jumalauta - menty. Valencian ja Sevillan pelit eivät vaikuta enää siihen mikä on Athleticin pistemäärän erotus kuuden parhaan joukosta. Se on neljä. Ihan valistuneesti voi odottaa nousua kuuden parhaan joukkoon tai jopa neljän parhaan joukkoon.

Sarjataulukko 21 kierroksen jälkeen:

Barcelona 56
Real Madrid 44
Sevilla 38
Valencia 37

Villarreal 34
Deportivo 33
Atletico Madrid 32
Málaga C.F 32
Athletic Club 29
Racing 28
Valladolid 27
Sporting 27
Getafe 25
UD Almería 24
Recreativo 24
Betis 22
Numancia 20

Osasuna 17
Espanyol 17
Mallorca 17

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Muistaakseni ollaan nyt paremmissa asemissa kuin viime kaudella samoihin aikoihin. Jos tulee samanlainen hyvä kevätkiri niin Eurokentäthän ovat silkkaa realismia tänä vuonna!

IDA kirjoitti...

Joo. Viime kaudella Athletic oli lähellä vain jämäpaikkaa Intertotoon.

Nyt Cupin loppuottelu on ihan realistinen tavoite, sillä Sevilla nyt on aina voitettavissa. Hyvällä loppukaudella mennään vielä neljän parhaan joukkoon.