sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Olen fasisti

Mää olen fasisti, ole sääkin.

Se on mukavaa ja vapauttavaa olla sitä mitä on.

Neljännen polven punakaartilaisena häpeän syvästi sitä tilaa johon suomalainen vasemmisto, jonka olemuksen Leif Salmen tuossa linkitetyssä keskustelussa kiteyttää aivan puhtaasti, on ajautunut.

On säälittävää, mutta samalla totta, että suomalainen nykyvasemmisto itsessään kertoo itse sen, miksi Maria Tsevatajeva hirtti itsensä.

8 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Komppaan. Omaa sukua ammuttiin aikanaan punikkeina kapinassa, olen vanhaa vasemmistosukua ja kai vieläkin itse jonkunlainen ottokivivuorelainen sosialidemokraatti, mutta nää akateemis- kautta kulttuurivasemmistolaiset ällöttää. Ei olla eläissään tehty päivääkään oikeaa työtä, mutta siitä kyllä puhutaan sujuvasti.

Vasarahammer kirjoitti...

Näiden "laitaoikeistopuolueiden" menestys Euroopassa johtuu nimenomaan siitä, että kulttuurivasemmistolaiset ovat löytäneet uuden äänestäjäkunnan maahanmuuttajaväestöstä.

Esimerkiksi Ruotsindemokraatit edustavat itse asiassa paluuta alkuperäiseen kansankoti-ideaaliin, jonka sossut ovat hylänneet ja korvanneet monikulttuurisella yhteiskunnalla.

Gallupeistakin näkee, että Demarit ja Keskusta menettävät äänestäjiä perussuomalaisille, mutta Kokoomus ei menetä juuri lainkaan.

Iines kirjoitti...

Ottamatta kantaa mihinkään kaartilaisuuksiin totean, että tunsin syvää myötähäpeää katsellessani Salmenin puhe-esityksen retorista puolta. Kuin vanhuudenvaivoista kärsivä känisevä ukko.

Oli aika, jolloin Salmenia kuunteli mielikseen. Nyt oli jäljellä tympeys, älyn säihkettä ei enää erottanut, eikä sitä sujuvaa ja ärhäkkään kultivoitunutta retoriikkaa.

Ikävää kun ihmiset vanhenevat.

Kumitonttu kirjoitti...

Jopas oli ohjelma. Soppa, jossa sattumina kelluivat demarius, kommunismi, Hesari ja Yle. Aivan kammottavaa katseltavaa ja kuunneltavaa.

IDA kirjoitti...

Ikävää kun ihmiset vanhenevat.

Olisiko se sittenkään vanhuus?

Jotenkin tekisi mieli, ja on aihettakin uskoa, että vanhetessaan sitä viisastuu.

Dr. Doctor kirjoitti...

Vain hyvät ihmiset viisastuvat vanhetessaan...

Vanhasuomalainen kirjoitti...

Gallupeistakin näkee, että Demarit ja Keskusta menettävät äänestäjiä perussuomalaisille, mutta Kokoomus ei menetä juuri lainkaan.

Mielenkiintoista, kun ottaa huomioon Kataisen puheet (vielä laman edelläkin!) 1,8 miljoonan maahanmuuttajan tarpeellisuudesta.

Jukka kirjoitti...

...ja mielenkiintoista kun ottaa huomioon miten moni halla-aholainen on ex-kokoomuslainen.