lauantai 5. tammikuuta 2013

Radio OnKuuntelen siivoillessani Radio puhetta. Ensin oli ohjelma, jossa haatateltiin Jari Sarasvuota ja nyt haastatellaan Esko Valtaojaa. Molemmissa on ilmeiset puolensa. Sarasvuo vaikutti rehelliseltä ja fiksulta, mutta toisaalta sovelsi asioihin, joita ei itse välttämättä tunne, täysin samanlaista, yleisiin käsityksiin, eikä varsinaiseen tietoon ja perehtymiseen, perustuvaa stereotyypittelyä, jonka totesi kohdanneen omaa kirjaansa. Valtaoja ilmeisesti on ihan fiksu ja huomio elämämme yltäkylläisyydestä verrattuna aiempiin aikoihin on tietenkin itsestään selvä totuus, joka liian harvoin huomataan. Valtojakaan ei monien muiden tapaan kuitenkaan ilmeisesti ymmärrä, että ennen kaikki oli paremmin, koska juuri menneisyyden kautta tähän on tultu. Meillä ei oikeastaan ole mitään tietoa siitä miten me tämän homman hoidamme ja mitä meidän jälkeemme jää, mutta meidän ehdottomasti pitäisi pitää mielessä ja tutkia sitä miten menneet sukupolvet ovat tähän päässeet.

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tomi kirjoitti...

ähän on päästy äänestämällä demareitä, skdl:ää ja kepua. Merkitystä on myös sillä, että vennamolaiset ja muut persuhenkiset on jätetty omaan arvoonsa. Myös kokoomus oli oppositiossa.

Kansan olisi toimittava siis menneisyyden mukaan ja unohdettava olisi persut ja kokoomus.

IDA kirjoitti...

Eli kirjataan sinun mielipiteeksesi, että nykyinen teknologinen ja tieteellinen kehitystaso on saavutettu äänestämällä demareita, SKDL:ää ja Kepua.

Kunnioitettavan raju näkemys.