perjantai 25. tammikuuta 2013

Mielipide ja näkemys

Nykyään riittää näkemykseksi se, että toteaa tomerasti maailmassa olevan monenlaisia näkemyksiä. Tämä lienee osa persoonan kuolemaa julkisessa elämässä.

Häväistiinkö vai ei.

Muuten asiaan tekiksi mieli todeta kyllästyneen latteasti: "Sitä saa, mitä tilaa" Tähän yhteyteyteen tuo latteus sopiikin kuin nyrkki silmään.

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

IDA:n mielestä esittäjät olisi pitänyt raahata vuosiksi vankilaan teosta?

IDA kirjoitti...

Esityshän oli tilattu. Oikeastaan sitä on tilattu jo vuosia. Itse kyllä olen sitä mieltä, että tilaan sopisi paremmin keskikaljabaari, kuin teatteri. Ja nehän ovat Helsingissä aina täynnä.

Matias F. kirjoitti...

Hevibaarihan siinä on jo ollut. Tai mitä lie hevimessuja.

Sinänsä se on selvää, että kun kirkon tiloja ja varoja aletaan käyttää maalliseen aktivismiin, menon on mentävä koko ajan älyttömämmäksi, jotta ketään jaksaisi kiinnostaa. Kirkon yhteiskunnallinen arvovalta on vuosisatojen tulos, mutta näköjään se voidaan romuttaa täysin kahdessa sukupolvessa.

2020-luvulla kirkollisia juhlapyhiä aletaan poistaa kalenterista ja suurin osa ev.lut.-kirkoista suljetaan. Joitakin jää häitä ja hautajaisia varten niille, jotka haluavat samannäköiset tilaisuudet kuin vanhoissa amerikkalaisissa elokuvissa.