tiistai 22. tammikuuta 2013

Ave sovinistit!

Aamun blogikierroksen perusteella ( 1 ja 2 ) naisvihaajat ovat tunkemassa meidän rasistien tontille. Ja mikäs siinä, kyllä täällä tilaa on ja sopu sijaa antaa. Kohta tänne, herranen aika, varmaan tulee jo naisiakin. Kyllä maailma ja maamme älyllisesti jo niin absurdin sekasortoinen on.

Olkaamme siihen kuitenkin valmiita ja todetkaamme heille miehekkään kristilliskonservatiiviseen tapaan latinaksi: quid mihi et tibi est mulier nondum venit hora mea. Elleivät ymmärrä, jääkööt ja jos ymmärtävät, jääkööt sittenkin, kunhan malttavat kielensä, kuten mekin, oikeuden uhalla.

9 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Jeps, kyseessä on kanikansan argumentoinnin pyhä kolminaisuus: seksismi, homofobia ja rasismi. Yksittäisinä ne ovat kanikansan silmissä tehokkaita aseita ja yhdessä käytettynä suorastaan tarpeetonta julmuutta.

Meitä toisenlaisia moinen lähinnä lievästi huvittaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Kanikansaa kouluttavien amerikkalaisyliopistojen pyhä kolminaisuus on perinteisesti muodostonut rodusta, luokasta ja sukupuolesta (race, class and gender).

Arto Jokisen epärehellisyys ja Laasasen markkina-arvoteorioiden tahallinen väärinymmärtäminen tuskin tulee myöskään yllätyksenä kenellekään "kanikansan" kanssa tekemisissä olleelle.

Uhriposition systemaattinen hyväksykäyttö on emotionaallista manipulointia, johon Tupliksen linkittämän tekstin perusteella ei pidä mennä mukaan eikä sille saa antaa periksi.

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä vielä IDA:lle ja muillekin hauska avautuminen:

Suomi yhä oudommassa seurassa

Mitä ne meistä nyt ajattelee, kun homot eivät ole avioliiton osalta "tasavertaisia"? Eettiset sijoittajatkin kaikkoavat.

Tomi kirjoitti...

Suomi on tosiaan kohta oudossa seurassa. Lähes koko läntinen Eurooppa on hyväksynyt homoavioliitot ja homoadoption, mutta Suomi ei.

Ehkä krisellit ja persut haluavat Suomen kuuluva Itä-Eurooppaan.

IDA kirjoitti...

Tomi:

Eurooppaan, tai mihinkään muuhunkaan kuuluminen ei ole homoliitoista kiinni.

Kanikansa on minulle uusi termi, mutta tuosta tekstistä selvisi mistä on kysymys. Emotionaalinen manipulointi ( poliittisessa mielessä ) on suurin piirtein sama asia kuin propaganda. Se on emotionaalisessa manipuloinnissa vain sisäistettyä. Steinbock kirjoitti aikanaan kirjan Sisäistetty herruus. Jonkun pitäisi ehkä kirjoittaa Sisäistetty propadanda.

IDA kirjoitti...

Tomille vielä se, että johan me muutenkin olemme läntisen Euroopan häpeäpilkku ihmisoikeuksien suhteen:

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/politiikka/10304-raesaenen-ei-peraeaenny-aborttikysymyksessae

Matias F. kirjoitti...

Itä-Eurooppa sopii kyllä mainiosti, alkaa olla sen verran outoa porukkaa tuo Länsi-Eurooppa homosteluineen, muslimeineen ja tuulimyllyineen.

Anonyymi kirjoitti...

Naisista puheenollen haluan antaa sinulle IDA virtuaalilhahjan. Yritin katsoa montako vuotta blogis on toiminut, mutten jaksanut selata...

Joten ajattelin, että voisihan synttärit olla vaikka nyt!

Kyse on Suomen Kannaksella asuneesta Suomea rakastaneesta nerosta.

http://www.roerich.ru/main.php?id=108&s=title&d=&l=eng

Milla

IDA kirjoitti...

Kiitos. Erittäin hienoja ja kauniita maalauksia. En ole sivistymättömyyttäni edes aikaisemmin tutustunut.

Toisaalta varovaisuutta kaiken teosofian kanssa :)