torstai 31. tammikuuta 2013

Äärienemmistö liikkeessä

Äärienemmistöläisyys on levinnyt jo USA:han. Onkin jännittävää nähdä tapahtuuko konservatiivinen vallankumous ensin uudella, vai vanhalla mantereella. USA ja Ranskahan ovat ennenkin vallankumouksia tehneet.

Non-Reporting

USA:n aborttilait ovat toisenlaiset kuin Suomessa ja tuskin Suomessa edes menisivät läpi, mutta joka tapauksessa vuosittainen March for Life Washingtonissa keräsi siis tänä vuonna satojatuhansia ääriennemmistöläisiä osallistujia, joista EWTN:llä kuullun arvion mukaan yli 70 prosentttia oli alle kolmekymmentävuotiaita. Kanavalla todettiinkin, että liberaalit ovat jo hävinneet tämän taiston. He eivät vain vielä tiedä siitä, koska siitä ei ole kerrottu televisiossa. Näin saattaa olla. Joka tapauksessa lukemisen arvoinen artikkeli tuo linkitetty.

9 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Paska on hyvää, miljoona kärpästä ei voi olla väärässä.

IDA kirjoitti...

En nyt menisi tuota March for Lifea arvostelemaan. USA:n aborttilait ovat äärimmäisen huonoja.

Toisaalta kyllä tapahtumaa juhlitte myös te avarakatseiset ja älylkkäät liberaalit:

Happy Anniversary, baby.

joten älä ollenkaan ole huolissasi.

Kumitonttu kirjoitti...

Tää on niin kaksinaismoralistista että Tomi "puolustaa lasten oikeuksia" mutta sallii abortit. Kai se on vaan niin, että näillä demareilla lapsikin on lapsi vain jos siitä on kasvatettavissa uusi demari. Abortoiduista sikiöistä kun ei sellaisia voi tuottaa.

Tomi kirjoitti...

Kumis sikiö ei ole lapsi. Se ei kykene ajattelemaan. Se on äidin loinen. Suomessa ja länsimaissa abortoidut sikiöt eivät selviäisi kohdun ulkopuolella ilman hyvin voimallista hoitoa (pienimmät ovat alkioita, jotka eivät selviäisi hoidollakaan). Jos sikiö selviäisikin voimakkaalla hoidolla, se on luultavasti kehittyy vakavasti vammaiseksi, vajaaälyiseksi ja yleensä kuuroksi.

Eli abortoidut sikiöt eivät ole lapsia.

IDA kirjoitti...

"Suomessa ja länsimaissa abortoidut"

USA ei siis ole länsimaa. Olenkin arvellut, että sosialistinen käsitys länsimaista vetää väistämättä jonnekin muistojen Neuvostoliittoon.

Joka tapauksessa Tomi on väärässä. Ja onneksi mielipiteineen tunkkaisen menneisyyden miehiä. Kovasti myös 30-luvun kaikuja tuossa perustelussa, että vammaiset, vajaaälyiset ja kuurot eivät ole ihmisiä. Sallitaan se kuitenkin ellei se poliisi nyt puutu asiaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Se ei kykene ajattelemaan.

Eli ne, jotka eivät kykene ajattelemaan, saa tappaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Kun lakkaa uskomasta ihmiselämän pyhyyteen, mikä tahansa muuttuu sen jälkeen mahdolliseksi.

Telegraphin artikkelissa viime vuoden helmikuulta kerrotaan asiantuntijoista, joiden mukaan vastasyntyneet eivät ole "oikeita ihmisiä" eikä heillä ole "moraalista oikeutta elää".

Näiden asiantuntijoiden mielestä vanhemmilla pitäisi olla oikeus tappaa vastasyntynyt lapsi, jos se on syntynyt vammaisena.

Asiantuntijat kutsuvat tätä "syntymän jälkeiseksi abortiksi" (after-birth abortion).

Anonyymi kirjoitti...

Sosialidemokratiassa syntymättömän, syyttömän lapsen saa tappaa. Paatunutta murhaajaa ei. Arvot kohdallaan.

IDA kirjoitti...

Korostetaan nyt kuitenkin sitä, että USA:n aborttilait ovat paljon "vapaamielisemmät", kuin sosiaalidemokraattisessa Suomessa.