sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Nimenomaan näinJos tuohon vielä liitettäisiin se, että erilaisia hörhöileviä vasemmistohippejä - paitsi minua, joka sitä paitsi olen kaiketi oikeistohippi - napautettaisiin karttakepillä sormille, niin voisi sanoa, että kaupunkitila on viimeinkin otettu haltuun.

Reclaim the Streets!

11 kommenttia:

suvaitsematon kirjoitti...

upea!

Suomessakin voisi kokeilla.

Kari Rydman kirjoitti...

Todella hieno! Levitin tietoa tästä jo facebookiinkin. ;)

Paavo kirjoitti...

Ei noin. Ei mitään haltuunottoa ja häiriköintiä. Minua ärsyttää suunnattomasti näiden keppostelijoiden naamalla paistava itsetyytyväisyys kun saavat ihanaa huomiota, eikä pelkästään kulkijoiden, vaan koko juttu otetaan videolle.

Ihan sama mikä viesti. Suhtaudun yhtä kielteisesti kuin mielenosoituksiin. Pääasia tuntuu olevan, että saa tuntea itsensä erinomaiseksi. Samalla tulee häirittyä muita.

Valkea kirjoitti...

Kaunista, hienoa.

Vasarahammer kirjoitti...

Video on jo levinnyt laajalle. Katselukertoja on jo yli kaksi ja puoli miljoonaa.

Tämän takaa voi käydä katsomassa, mitä ihmiset ovat kommentoineet. Hyvä mieli on useimmille tullut.

Tiedemies kirjoitti...

Putkaan kuuluisivat, niinkuin kaikki muutkin hipit ja makkaratukat, jotka kunnon ihmisiä häiriköivät.

IDA kirjoitti...

Paavossa ja Tiedemiehessä ei ole tippaakaan hippiä. Kunnioitettavaa ja kateeksi kyllä käy.

En nyt tiedä näyttävätkö nuo laulajat itsetyytyväisiltä. Oopperalaulajat näyttävät aina vähän pömpööseiltä. Siksi ooppera kai onkin parasta kaukaa katsottuna, tai vain kuunneltuna.

Toukka kirjoitti...

Minäkin olen varmaan oikeistohippi, kun kadunvaltaajat saisi puolestani kepittää mutta tämä video ja sen takana oleva idea on mielestäni hurmaava.

Tiedemies kirjoitti...

En tajua tätä ajatusta. Kadunvaltaajat sentään vain korvaavat yhden metelin toisella ja pakokaasun hippitupakan käryllä, mutta nämä ihmiset terrorisoivat toisten ihmisten ruokailua suljetussa tilassa.

Ikäänkuin joku yhden porukan paskantärkeys olisi jotain toista porukkaa tärkeämpää. Erona näissä on se, että koska näillä hipeillä ja häiriköillä ei ole irokeesejä ja lävistyksiä, poliisi ei tule pamputtamaan. Mikä on raskauttava asianhaara.

Toukka kirjoitti...

Kadunvaltaajat vaikeuttavat tahallaan liikennettä, niin yksityistä kuin julkista. Samaa hörhöilyä voisi toteuttaa puistoissa tai vaikka iltaisin parkkipaikoilla, mutta siitä ei tietenkään saa kicksejä kun se ei ole veronmaksajille häiriöksi.

Jos pitäisi ostoskeskuksessa valita hilipampimpam-joululaulumuzakin ja klassisen livemusiikin välillä, valinta olisi minulle tavattoman helppo.

IDA kirjoitti...

Niin ja tuossa on se ero, että nuo laulajat eivät vaadi mitään. Kunhan esittävät laulun ihan taidolla.