sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Vihreää fasismia osa LXIXPitänee pian käydä ripillä. Olen kirjannut romaanin verran syntejä ylös, joten pappia käy hieman sääliksi. Hän jo hädissään totesikin, että kyllä ripillä voi käydä missä kirkossa vain, tietysti täälläkin, mutta ei se pakko täällä ole.

Yksi - monen muun ohella - olennainen asia kuitenkin on, että Tuija Brax, tai kukaan muukaan Vihreä fasisti ei tule koskaan kuulemaan tuosta ripistä sanaakaan. Ei ihmisten, jotka ovat säilyttäneet järkensä ole mitään syytä alistua Vihreiden latvakakkosten mielivallalle, ei täällä, eikä muuallakaan.

P.S.

Todettakoon rehellisyyden nimissä, että varsinaisen uutisen mukaan Brax oli vain kirkon pedofiliatapauksista ja rippisalaisuudesta kysyttäessä ajatellut ääneen. Hän myös totesi, että asia ei sinänsä hänelle kuulu, koska aloitteen kirkkolain muuttamisesta pitää tulla kirkolta. Hän siis kommentoi lähinnä Suomen kirkkolakia. Eli annetaan nyt tämä anteeksi, koska Brax on koripalloilija, mutta muutenhan luonnollisesti varma kosto vihreitä kohtaan elää. Kymijoen kanavalla tavataan.

Ortodokseille ja katolilaisille tärkeää ripin sakramenttia juttu ei siis käsittele ollenkaan ( tosin en tiedä onko ortodoksien rippi tämän kirkkolain piirissä ). Sen murtamiseksi ei kai muita keinoja olisikaan kuin väkivalta, elleivät kirkot itse muuta rippisalaisuutta.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Brax on muiden edistyksellisten internationalistien tavoin kontrollifriikki, joka haluaa valvoa kansalaisten elämän pienintäkin yksityiskohtaa.

Itsenäiset, valtiosta riippumattomat organisaatiot ovat Braxin kaltaisille vihollisia, jotka pitää neutraloida osaksi valtiojohtoista koneistoa.

Tiedemies kirjoitti...

Ennen kuin höyry alkaa tulla korvista, niin kahteen kysymykseen kannattaisi kuitenkin vastata, jos ei muuta niin itselleen: Miten Brax on vaatinut rippisalaisuuden murtamista?

Kaikille asianosaisilla, IDA:llakin, tuntuu olevan lepakoita tapulissa. Pelkäättekö te jotain pahaa silmä? Ei todellinen maailma ole mikään Harry Potter- romaani, jossa oikeuslaitoksella on taikasauva, jolla simsalabim laitetaan ihmiset paljastamaan tietonsa.

Tämä sopii tietysti kertoa myös Braxille.

IDA kirjoitti...

Tämä sopii tietysti kertoa myös Braxille.

Niinhän minä juuri kerroinkin. Olisiko pitänyt laatia vihreään tapaan komiteamietintö kolmena kappaleena ja julkaista vasta sitten :)

Perustietoa ripin merkityksestä löytyy linkistä jonkun verran. Ellei ihminen ole Vihreä kiihkoilija hän tietysti perehtyy muutenkin asiaan syvällisemmin ennen kuin alkaa laukomaan selkeitä mielipiteitään, joten en näe ilmaisutyylissä varsinaista vaaraa.

Tuon blogin perusteella Brax on näiden kirkon rikosten tähden rikkomassa rippisalaisuutta. Vihreiden rikosten vuoksi voisi vastaavasti kieltää maastakarkotuksen uhalla Vihreän puolueen jäsenyyden.

Myönnetään toki, että media on varmasti kysynyt Braxilta pitäisikö? Ja tämä on sitten vain pohtinut ääneen. Kuitenkin kyseessä on poliittista sananvapautta vastaan hyökkäilevän järjestön jäsen ja ministeri, joten...

Tiedemies kirjoitti...

Minä näin vain yhden linkin yhden kryptoteokraatin blogiin. Eli, mitä se Brax nyt on mennyt sanomaan??