torstai 3. syyskuuta 2009

Työhakemus

Mies on kuin alhainen elukka.

Miehet ovat rumia, juopottelevia juntteja, jotka rutiininomaisesti hakkaavat naisia. Lisäksi miehet ovat helvetin tyhmiä ja sivistymättömiä otuksia, joita joutuu Metropoliksessa häpeämään.

Sulkeudun suosioonne. Odotan yhteydenottoja varsinkin suurilta mediataloilta ja akateemisilta laitoksilta. Palkkatoivomus sitä tasoa, että voisin huoletta sen turvin esittää ekologisesti ajattelevaa köyhää.

9 kommenttia:

suvaitsematon kirjoitti...

Minä otan noin sanavalmiin kaunottaren het'silleen töihin!

Toukka kirjoitti...

Ovatko nämä suoria sitaatteja vai sovellettua sanataidetta? Ilmeisesti mediaseurannassani on aukko.

IDA kirjoitti...

Soveltavaa. En sentään tohtinut kopioida median pahimpia iskuja tänne. Tulisi kaikenlaisia kiihotussyytteitä ja sellaisia :)

milla kirjoitti...

Lenita voisi palkata sut ymmmärtäjäkseen..

Mitä tulee tapaus-kiesiin. En komppaa symppaajia, enkä tuomitsijoita (tyyliin mennään tasa-arvoministeri-tasolle). Saahan hän markkinoida audejaan keinoilla millä hyvällä, mutta nuo paljastuivat huonoiksi keinoiksi. Voihan yksityiselämässä heittää läppää kuten, että nainen, niinkuin auto, on olemassa vain miehen erilaisten tarpeiden tyydytystä varten. Ei siinä mitään, heikkoa, mutta yleistä. Yleensä kuitenkin oletetaan, että työssä ja printille painettuja sanoja harkitsee paremmin - eli, että siellä sanoo, mitä oikeasti ajattelee, eikä mitä sylki suusta tuo eli "huumoria".

Toisaalta, jos hän todella olikin tuota mieltä, mitä monet sovinistimiehet tai feministinaiset ovat, niin onpa alkeellista.

Jos ei itsestä löydä muuta kuin eläimen, ei voi odottaa muuta kuin sikailua.

IDA kirjoitti...

"Lenita voisi palkata sut ymmmärtäjäkseen.."

Toiseksi se voisi palkata oikeastaan. Toiseus on nykyään in suuressakin maailmassa. Voisin kirjoittaa Lenitalle tekstejä siitä, kuinka mikään ei ole niin turhaa, kuin menestyminen.

milla kirjoitti...

"Toiseus on nykyään in suuressakin maailmassa. Voisin kirjoittaa Lenitalle tekstejä siitä, kuinka mikään ei ole niin turhaa, kuin menestyminen."

Menestyjät ovat perseestä = röyhkeys ja norminmukaisuus on perseestä. Kaikki huiput lytätään elävinä ja ymmärretään vasta kuolleina, keskiverrot kuten Sofi Oksaset ja Jukka Kemppiset, jotka ovat täysin ajan hengessä, eivät edellä, pärjäävät eli menestyvät. He ovat hyviä ja sopivia työssään.


Mutta Lenita on kuitenkin missi, joista moni kuten Riitta Väisänen, on fiksu ja hieno nainen - joten ei hän toiseus-läpäään sortuisi.

Lenita muuten esitteli taas tänään tasa-arvologiikkaansa brassailemalla panneensa Loiria ja vaikka ketä. Kaikkien pitäisi kuulemma olla kateellisia tällaisesta uroteosta. Olihan siinä Loirikin mukana - varmaan levy tulossa tai itsetunto vain muuten kadonnut. Tai sitten en ymmärrä nykyajan ikinuorten huumoria.

milla kirjoitti...

Nuo feministiylilyönnit, jotka ansaitsevat irvailusi, eivät olisi olemassa ilman sovinistiylilyöntejä.

Jokainen ääri-ilmiö ja mielivaltaisuus syntyy vastavoimana olemassaolevaan sortoon. Näin aiemmin feminismillä, ja nyt ehkä joidenkin miesten takaisiniskuna.

Toivoisi tietysti maailman muuttuvan sellaiseksi, että kummallekaan ilmiölle ei olisi kasvuvoimaa, eikä kumpaakaan valtataistelua tarvittaisi,vaan asiat lähtisivät oikeudenmukaisuusperiaatteesta.

Mutta pubit ja kabinetit ovat täynnä miehiä, jotka rakastavat miesten ylentämistä ja rouvahississä otetaan mallia tästä asenteesta. Ja sillä asenteella siellä myös pärjätään.

IDA kirjoitti...

Toivoisi tietysti maailman muuttuvan sellaiseksi, että kummallekaan ilmiölle ei olisi kasvuvoimaa, eikä kumpaakaan valtataistelua tarvittaisi,vaan asiat lähtisivät oikeudenmukaisuusperiaatteesta.

Niin toivoisi. Ihana, luonnollinen ja väistämätön konservatiivinen vallankumous tarvitsi oikeastaan myös naisnäkökulmaa :)

milla kirjoitti...

"Niin toivoisi. Ihana, luonnollinen ja väistämätön konservatiivinen vallankumous tarvitsi oikeastaan myös naisnäkökulmaa :)"

Epäilen omaa konservatiivisuuttani - jospa kategoria kriittinen individualismi olisikin sopivin :)?