perjantai 18. syyskuuta 2009

Euro

Athletic Club 3 - Austria Wien 0

Siinä oleelliset eilisistä uutistapahtumista Euroopassa. Ostin eilen asemalta Urheilulehden, eikä tuossa aviisissa puhuttu mitään Mestareiden liigan voittajasuosikista. Surkeaa asiantuntemattomuutta taas. Sihvosen pitäisi siirtyä jalkapallotoimittajaksi ja ottaa journalistiseksi - ja tietenkin myös tieteelliseksi - päämääräkseen Athletic Clubin mystisen pelikirjan avaaminen.

3 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Yeste ilmeisesti jatkaa uransa loppuun asti Bilbaossa kun kolmekymppisenä muiden seurojen kiinnostuksesta huolimatta (Liverpool kuulemma halusi Yesten viime kesänä mutta päätyi nuorempaan Alberto Aquilaniin) pn päättänyt jatkaa syntymäkaupunkinsa seurassa.

Kotiseuturakkaus ja seurauskollisuus on toki hatun-noston arvoista mutta toivottavasti ei uran loputtua kaduta kun ei lähtenyt kokeilemaan suurempaan jengiin kun oli mahdollisuus, taidot kun varmasti riittäisivät pyörittämään peliä missä seurassa vaan.

IDA kirjoitti...

Enpä tiedä. Bilbaossa on niin hillitön kannatus tuolle joukkueelle, että en oikein usko, että pelaaja voisi muualle siirtyessään saada mitään muuta, kuin enemmän rahaa ja luulisin, että Yeste saa ihan kohtuupalkkaa. En usko siihen, että pelaaja saavuttaisi pelillisesti jotain enemmän Liverpoolissa, tai muussa amerikkalaisessa mainostoimistojoukkueessa, kuin Bilbaossa.

Vasarahammer kirjoitti...

Athletic on jäänne menneestä maailmasta, jolloin pelaajien etäisyys kannattajiin oli pienempi kuin nykyisin.

Jalkapallo on ehkä pelillisesi hienompaa kuin ennen, mutta sielu on monissa paikoissa myyty mammonalle.