perjantai 11. syyskuuta 2009

Great Guy and a Millwall fan

En tiedä onko otsikko loogisesti mahdollinen ja koska sumusaarten palloilu - tosin kaikki kunnia alasarjoille, jotka nekin on tärvelty CocaColan mainoksiksi - ei vain jaksa innostaa, en aio asiaan paneutuakaan. Joka tapauksessa on todettava, että hyvin Soini vetää ja on löytänyt Euroopan parlamentista aika lailla oikeat liittolaisetkin.

Timo Soinin puhe UKIP:n puoluekokouksessa löytyy tämän linkin takaa. Tietysti olisi parempi, jos parlamentissa olisi katolilaisen sisäoppilaitoksen sivistynyt kasvatti ja mondeeni herrasmies puhumassa asiaa kuudella kielellä, mutta näillä mennään.

2 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Sen mitä olen Nigel Faragea kuunnellut, niin UKIP on täysin EU-vastainen, ei vain "kriittinen" niin kuin PerSut. Soinin kaksinaamaisuudella voisi saksia ilmaa; "...alltho being in EU is not very happy thing in general", mutta kuitenkin kannattaa EU:ssa pysymistä, sekä PerSujen että Libertasin kautta. IPU:n Antti Pesosenhan tuolla olisi pitänyt olla.

No, toivottavasti oli hyvä matsi että edes visiitin varsinainen tarkoitus olisi siltä osin ollut tarkoituksenmukainen.

Vasarahammer kirjoitti...

Soini sopii Faragen poppoon kanssa yhteen mainiosti. Tosin Soinin EU-kritiikki on kyllä UKIP:n vastaavaan verrattuna laimeahkoa.

Parempi vaihtoehto tuo on kuin se Declan Ganleyn Libertas, josta ei onneksi tullut mitään.