keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Keskellä viikkoa

Kaikenmaailman kansainvälisten otteluiden ja PepsiCola-liigojen vuoksi pelaajat, huoltajat ja valmentajat ovat pakotettuja matkustamaan jollekin saarelle vaikka ei ole edes sunnuntai.

Teneriffe - Athletic Club pelataan ainakin Athleticin sivujen mukaan tänään klo 22:00 Suomen aikaa, mutta kuka sen tietää mitä aikaa tuossakin kaukaisessa maailmankolkassa vietetään.

Mukana olevat pelaajat:

Iraizoz, Toquero, Ustaritz, Amorebieta, David López, Llorente, Yeste, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Castillo, Iturraspe, Muniain ja E.Bóveda

Tuomari on katalonialainen Álvarez Izquierdo joka on tuominnut liigassa kuusi Athleticin ottelua joista 2 on päättynyt voittoon, 2 tasapeliin ja 2 tappioon, eli tuomarilla on jälleen loistava mahdollisuus kirkastaa ammatillista kuvaansa oikeaan suuntaan.

Juuri tulleen tiedon mukaan Athletic Club lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla.

Iraizoz

Iraola
Ocio
Amorebieta
Castillo

Susaeta
Iturraspe
Yeste
Gabilondo

Muniain
Etxeberria.

Vaihdossa:

Armando
Toquero
Ustaritz
David Lopez
Llorente
Gurpegi
Eneko.

Kärjessä siis joulukuussa 17-vuotta täyttävä ihmelapsi Munian ja vanha viisas Etxeberria, joten ennustukseni 1 - 2 Iraolan tehdessä ensimmäisen maalin 32. minuutilla voi hyvinkin pitää paikkansa.

Athletic näyttää pelaavan klassisen mustassa vierasasussa mikä on hyvä merkki. Harvojen tarjolla olevien streamien pätkiminen taas tekee katsomisesta mahdotonta, mutta ainahan voi seurata pelin etenemistä rauhallisten tilastopäivitysten perusteella.

Puoliaikatulos: Teneriffe 0 - Athletic Club 0.

Laukausten perusteella näyttäisi Teneriffen hallinnalta, mutta muiden tilastojen mukaan se on aika näennäistä. Toquero tai Llorente kentälle ja pari maalia. Veikkaus Iraolan avausmaalista meni tietenkin pieleen, mutta aina ei voi onnistua.

Itse asiassa Muniain onkin vaihdettu Toqueroon ja Iturraspe Gurpegiin. Varoitukset Iturraspella ja Susaetalla.

No juu. Eihän tässä ehdi edes piipulla käydä: Tereriffe 1 - Athletic Club 0. Maalin teki Mikel Alonso, joka voisi hyvin - kuten myös veljensä Xabi - pelata Athleticissakin sen sijaan, että huitelisi jossain saaristossa, ajassa 41:41.

Lopputulos:

Teneriffe 1 - Athletic Club 0. Ei paljon kommentoitavaa. Ensi sununtaina Sevilla San Mamesilla.

Neljännen kierroksen täyttävä ottelu Sporting - Zaragoza pelataan torstai-iltana. Sarjataulukon päivitys sen jälkeen. Joka tapauksessa Athletic on neljäntenä samoissa pisteissä ( 9 ) Sevillan kansa ja kolme pistettä Barcelonaa ja Madridia ( 12) jäljessä.

Ei kommentteja: