sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Raportti

Athletic Clubin kotiottelu Sevillaa vastaan pelattiin jo eilen. Jotta raportointi kattaisi ainakin kauden jokaisen liigaottelun totean seuraavaa: Athletic Club 0 - Sevilla 4.

6 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Niin eipä siitä paljoa jälkipolville kirjoitettavaa jäänyt.

Dr. Doctor kirjoitti...

Kävin kerran tennisottelussa, mutta tilanne oli jo 40-0 paikalle saapuessani ja lähdin kotiin samantien.

p.s kiitos että jaksat ylläpitää luterilaisuuden puhdasoppista sanomaa netin kaikilla (sic!) keskustelupalstoilla.

IDA kirjoitti...

No Homma ei ole kaikki. Futisforumin kansankirkkoon uskova Raamattupiirikin on hajonnut ja itse olen vahvasti kallellani katolilaisuuteen. Ei sitä vaan kestä mitään popmessuja.

Imulippo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Imulippo kirjoitti...

Seuraavassa matsissa Werderiä vastaan Athleticillä on mielestäni hyvät saumat, edellytyksenä että uskaltavat hyökätä vieraissa niin kuin kotonaankin. Jos Werderin keskikenttäosasto ei saa Yesteä hermostumaan jatkuvaan iholla oloon, niin kömpelö Mertesacker ja hidas Naldo voivat olla kusessa Llorentelle tulevien juoksupallojen kanssa. Odotettavissa viihdyttävä matsi kahden tasaväkisen joukkueen kesken. Saksalaisfutiksesta itse pitävänä toivon kylläkin että Pizarro jatkaa hyvää virettään. :)

Aiheeseen liittymätön pieni avautuminen nykyisestä älyvapaasta vierasmaalisäännöstä: Eikö joukkueiden olisi järkevämpää (tuloksellisesti) nimenomaan hyökätä vieraissa ja kotona vastaavasti puolustaa ja yrittää estää viearaita saamasta arvokasta vierasmaalia eikä toisinpäin...no, kai faneja sitten pitää viihdyttää, vaikka menestyksen kustannuksella.

IDA kirjoitti...

Toivottavasti tuo peli Sevillaa vastaan ennakoi sitä, että paukut on säästelty torstaille. Athletic on nimennyt seuraavan ryhmän:

Iraizoz, Toquero, Koikili, Ustaritz, Amorebieta,David López, Llorente, Yeste, Gabilondo, San José, Armando, Iraola, Etxeberria, Gurpegi, Ocio, Castillo, Javi Martínez, Iturraspe, Muniain ja Aitor Fernández.

Tuosta nyt ei voi päätellä oikein mitään, mutta eiköhän tosiaan nollanollaa ja mahdollista yhden maalin vierasvoittoa joukkue lähde hakemaan.