tiistai 10. joulukuuta 2013

Hipeille pamppuaTörmäsin juuri tietoverkossa hyvään sitaattiin, joka oikeastaan summaa hyvin kaiken sen mitä itsenäisyyspäivän mekkaloinnista voisi sanoa:

Taivaassa ovat Suomen puoltajat, sen omat hurskaat Jumalan luona. Sancti Finlandiae omnes, intercedite pro nobis! Suomi ei ole pelkkä nykypäivän, vaan myös eilipäivän Suomi, ja tämä vanha osa elää, vaikka ulkonaisesti on kuollut, elää ja hallitsee ja on Suomen vaikutusvaltaisin osa.

Hyviä uutisia


Kiakkovierasjuhlista erikseen voi sen sanoa, että ne olivat täysin voimaton, tyhjä ja merkityksetön asia. Ja vielä nimestään lähtien avutonta huumorintajua osoittava, joten edes situtiaonisteiksi ei näistä ole. Harhaan johdetut juniorit vain riehuivat kännissä ja kuvittelivat olevansa yhteiskunnallisia vaikuttajia täysin tietämättöminä siitä, että keskieuroopassa tapahtuu jotain mikä on poliittisesti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti haastavaa. Ehkä liiankin haastavaa. Toivokaamme, että he myös pysyvät tietämättöminä, sillä maassamme monta hyvää asiaa on pilattu sillä, että vasemmistokapinalliset juniorit ovat niihin puuttuneet ja tuoneet niitä maahan. Keskustelua kiakkoviaraat ja heidän taustahahmonsa eivät ansaitse. Lähinnä korrektisti pamppua vain.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai heille pitää tarjota kuva roskasakista roskasakkia vastaan. Miten muuten he ymmärtäisivät?

-U

Anonyymi kirjoitti...

Sorrettujen ja solvattujen puolella tarkoitin henkistä roskasakkia.

-U

IDA kirjoitti...

En tiedä tarkoititko, että "mielenosoittajat" peilaavat nykyistä hallintoeliittiä, mutta mikäli tarkoitit, niin tottahan se varmaan pitkälti on.

Anonyymi kirjoitti...

En tarkoittanut sitä vaan sitä, että keskieuroopan kommentit tulee tuoda heille nähtäväksi, jotta he osaavat suhteuttaa oman huonon käytöksensä ja sen, mitä siitä pahimmassa tapauksessa voisi seurata vastareaktiona aatteiden tasolla.

Mahdollisesti he järkiintyvät, kun näkevät samanlaisen ehdottoman liikkeen vastassa; ja siitähän ei seuraa hyvää.

-U

IDA kirjoitti...

Ei seuraa joo. Nuo ovat ilmeisen tosissaan, eikä niitä kiinnosta paikka virkakoneistossa ja tv-kommentaattorina, vaan ilmeisen suuremmat asiat.

Toisaalta Suomi välttänee tuon vaikka se kärjistyisikin, sillä Suomi ei ole samalla tavoin "liittovaltio". Onhan täälläkin eri heimoja, mutta ne ovat kuitenkin leimallisesti suomalaisia jo identiteetiltäänkin. Maahanmuutossahan Suomen valtio seuraa eurooppalaista politiikka ja jos siellä isketään rajoja kiinni, niin Suomen valtio seuraa perässä ja mediastakin alkaa tulla ohjelmaa, joka kertoo eurooppalaisen maalais- ja teollisuuselämän tehokkuudesta, mutta samalla ihmisystävällisyydestä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin, että tarkoituksesi linkkivalinnalla oli nimenomaisesti tarkoituksenmukainen. En kehdannut vähätellä, koska mielestäni se oli myös hyvä linkki tarjota. Salaisuus on tärkeä voima.

-U