torstai 24. marraskuuta 2011

Urpilaisen vastuu

Suurin osa sosialidemokraateista ja heidän äänestäjistään on varmasti kunnon ihmisiä, jotka ovat vain huolestuneita maamme tulevaisuudesta. Sosialidemokraattisen puolueen sisälle on kuitenkin annettu pesiä käenpojan, putinilaisen ortodoksinyrkin, jonka toimintaa on siedetty sen puolueelle tuoman kannatuksen vuoksi. Puolue on selvästi jakaantunut urpilaisluterilaiseen enemmistöön ja mitrolaisortodoksiseen vähemmistöön....

No juu, se pääkirjoitusharjoituksesta; ei millään veny.

Asiallisen poliittisen keskustelun airut, rakas Yleisradiomme, on eilen antanut europarlamentaarikoille välitodistukset, kuten kunnon koulutytöille pitääkin antaa. Tänään vaikuttivat lööpit julistavan, että Isä Mitro ( SDP ) kähmii naisia. A-studio oli tehnyt ohjelmansa muutaman EU-lobbarin ja parlamentin virkailijan nimettömien lausuntojen varaan. Veikkaan, että noita lobbareita on EU:ssa jotain kymmenkunta, joten suurin osa on luonnollisesti tunnistettavissa antamistaan lausunnoista. Ei ihme, jos Suomen talouselämällä menee huonosti: Ei kenenkään pitäisi koskaan palkata etujaan edistämään noin tyhmiä ihmisiä, jotka "nimettöminä" arvostelevat edustajia joihin heidän pitäisi pyrkiä vaikuttamaan. A-studion journalistisesta tasosta en viitsi sanoa mitään. Kehotan journalismin alalle pyrkiviä hakeutumaan erilaisiin seiskoihin, koska siellä on varmasti paremmat ja vakaammat palkat.

Noin tällä kertaa vakavan, yhteiskunnallisen median maailmaan eksymisen seurauksena. Kaikkia muita tietenkin kehotan olemaan kokonaan seuraamatta ajankohtaista valtamediaa. Internetissä on kaikki tieto. En kuitenkaan linkitä Jussi Parviaisen blokiin.

edit:

Otetaan mediakritiikkiä sen verran takaisin, että kyllähän myös lehdissä aina silloin tällöin välitetään uutisia, joissa paikan päältä, omalla nimellä kerrotaan miten asiat ovat:

Eija-Riitta Korhola puolustaa Mitro Repoa.

Tietämättä asiasta käytännössä mitään uskon yleisen elämänkokemuksen valossa, että asia on juuri noin kuten se artikkelissa ilmaistaan.

Ei kommentteja: