keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Maalaisuuden manifesti
Aave liikkuu Euroopan yllä, impivaaralaisuuden aave. Hallintopalatsit sijaitsevat kaupungeissa, mutta elintarvikkeet tuotetaan maalla kaukana vallankäytön keskuksista. On jo tullut aika lopettaa tämä tasapainoton symbioosi. On yksinkertaisesti vain lopetettava elintarvikkeiden toimittaminen kaupunkeihin.

Näin se käy. Tämän jälkeen voivat maalaiset vaatia mitä tahansa, joten tässä vaiheessa esitämme vain yhden vaatimuksen: Kristinopin tunnustaminen on tehtävä pakolliseksi kautta koko Euroopan. Olemmehan jo pitkään ihmetelleet miksi tätä ei ole jo tehty vaikka Suomessa on kristillinen sisäministeri. Tällä saavutettaisiin monia etuja, joista yksi, ja kosmisen oikeudenmukaisuuden kannalta jo sellaisenaan riittävä, olisi se, että kymiläisten viljelijätovereidemme ei tarvitsisi enää lukea kotkalaisen vapaa-ajattelijan mielipidekirjoituksia aamulehdestä. Huomiotta ei voi myöskään jättää sitä kunnioitusta, joka Euroopan valtakunnan viisas päätös herättäisi Kiinassa, eikä sitä myönteisen innokasta mediadebattia, jonka se synnyttäisi USA:ssa. Mainosarvo olisi mittamaton, voisi sanoa jopa uskomaton. Ne, jotka eivät tunnustaisi kristinoppia karkotettaisiin valtakunnasta. Näin on tehty ennenkin, eikä kai kukaan meistä, jotka nykyään näitä mantuja tallaamme, voi sanoa etteikö päätös olisi ollut silloinkin viisas.


Kohti vallankumousta siis! Kaikki mukaan. Antaa kaupunkilaisten karpata, jos lihaa riittää.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jo on maalaisuus muuttunut radikaaliksi..

Entä jos haluaa vain asua rauhassa pirtissään ja halata puita ? :)

-Milla

IDA kirjoitti...

Vakaa tavoitteemme on, että juuri sen pitäisi riittää. Ja sitähän Lapuan viljelyspitäjän taisteleva tytär Jutta Urpilainen on juuri Euroopassa toteuttamassa.

Olisi tietysti ollut hienoa, jos asiat olisi tehty PS:n suunnitelmien mukaan hallitusti, mutta käyhän se näin hallitsemattomastikin :D

Anonyymi kirjoitti...

Kunhan järki ja maltti pysyisi kaikilla pelaajilla, eikä kukaan yltyisi agitoimaan väkivallan puolesta - tuli ajoista miten kovat tahansa.

Myönteistä yhä useammin kuuluvat puheet ahneutta vastaan, jopa oikeiston suusta. Vaan auttaako, jos jäävät vain puheiksi?

-Milla

IDA kirjoitti...

Suosittelen ihan vilpittömästi sitä Paavien yhteiskunnallinen opetus - kirjaa. Siinä on suomennettuna keskeiset kiertokirjeet, joiden aikana syntyy sekä kristillissosialistinen poliittinen linja, että subsidiariteettiperiaate. Uusin paavi ei vielä ole tainnut lisätä omaansa joukkoon: Se pankkijuttu/kansainvälinen hallitus vedettiin lähestulkoon takaisin ja paperin julkaissut "virasto" sai pahasti pyyhkeitä. Mutta joka tapauksessa siinä kirjassa on ihan modernin kansallisen ja kansainvälisen politiikan pohja. Olen suositellut sitä kaikille, mutta ei sitä lue kukaan muu kuin minä :D

Väkivaltaa tässä nyt viimeiseksi kaivattaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta joka tapauksessa siinä kirjassa on ihan modernin kansallisen ja kansainvälisen politiikan pohja. Olen suositellut sitä kaikille, mutta ei sitä lue kukaan muu kuin minä :D"

Luultavasti joudut referoimaan sen meille ja jos lisää vaikuttavuutta haluat, soveltaa siitä oman versiosi ja ottaa omiin nimiisi. Suurin osa suomalaista kun ei kuitenkaa halua paavillisia ohjeita. Mutta pääasiahan on viesti, ei viestittäjä.

"Väkivaltaa tässä nyt viimeiseksi kaivattaisiin."

Joo, mutta pieni muistutus vaan siitä, että sitten jos taloudellisesti rytisee, niin yleensä on käynyt niin, että siihen sotkeutuu luokkamotiivien lisäksi etnisiä motiiveja (ainakin nationalisteilla=.

Siksi lietsonnasta ja sen vaikutuksista on hyvä saarnata jo näin etukäteen. Jälkikäteen on myöhästä.

-Milla

Anonyymi kirjoitti...

ps. Ja en siis tarkoittanut, että sinä IDA olisit lietsonnut - tämä vain yleisesti.

-Milla

Anonyymi kirjoitti...

"Ne, jotka eivät tunnustaisi kristinoppia karkotettaisiin valtakunnasta."

Ei juutalaisia tarvi karkottaa. Eikä buddhalaisia, kun sitten Ruukinmatruuna pitäisi karkottaa kans.