maanantai 4. lokakuuta 2010

Hesari kerrankin oikeassa


Itse olen spamaillut luottavaisin ja vilpittömin mielin Futisfoorumilla, taannoisella Kansallismielisellä keskustelupalstalla, Näkökulmalla, erilaisissa blogeissa ja Hommassa. Homma on ainoa, josta olen saanut bannit jopa kahdesti vaikka tyyli on aina ollut sama. Selkeästi autoratiivista meininkiä ja isottelua siis, mikä ei jää edes Hesarilta huomaamatta

No ei vaiskaan, Vitsi vitsinä, mutta oikeasti en kyllä lainkaan tajua tuota nelikenttää eikä se minusta kerro yhtään mistään mitään paitsi väärin. Tosin siitä voisi tehdä kaikenlaisia villejä tulkintoja, mutta riittäköön tuo totuus nyt näin Franciscus Assisilaisen muistopäivänä ;)

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Toimittaja Miska Rantanen on ilmiselvästi yrittänyt ajatella asioita.

Pitäisikö tuosta olla vaikuttunut?

IDA kirjoitti...

"Pitäisikö tuosta olla vaikuttunut?"

En tiedä. Minusta nuo ryhmien paikat eivät kyllä ole oikein kohdallaan.

Esimerkiksi PS:n johtajavaltaisuus on oikeasti enemmän vain Soinin suurta suosiota, kuin sitä, että puolueen rakenne olisi jotenkin johtajavaltainen. Kannattaa huomata, että tähän asti kaikki puolueen jäsenet ovat olleet äänioikeutettuja puolueen johdon valinnassa ja oikeastaan vain yksi suurempi puoluekokous on ollut.

Vasarahammer kirjoitti...

Timben rooli on ollut sikäli merkittävä Persujen menestyksessä, että kyllä tuossa johtajavaltaisuudessa ainakin puolet on totta.

Toinen puoli on sitten tapaa, jolla media ja valtapoliitikot näkevät Timben jonkinlaisena tulppana kuviteltuja ääriliikkeitä vastaan. Media pönkittää Timben julkisuuskuvaa ja varoo liikaa moittimasta hänen letkautuksiaan. Kyllä tämä minullekin Timben housuissa kelpaisi.

Kokonaan toinen juttu on se, valtaako hallituskiima Persut tulevan maanvyörymävoiton myötä. Liian paljon liian aikaisin ei ole sekään hyvästä.

IDA kirjoitti...

No eipä ole ei. :)

Luulisin, että PS:n sisällä tiedetään aika hyvin missä mennään. Juuri millään median linjajakopuheilla ei juuri ole pohjaa.

Hallitusvastuu tosiaan voisi olla paha paikka ihan vain senkin takia, että suurin osa edustajista - jos voitto on niin suuri kuin nyt näyttäisi - olisi ensikertalaisia.

Puolueeton humanisti korulauseineen kirjoitti...

Toinen puoli on sitten tapaa, jolla media ja valtapoliitikot näkevät Timben jonkinlaisena tulppana kuviteltuja ääriliikkeitä vastaan.

Miksi oikeistolaiset ääriliikkeet ovat aina teikäläisten mielestä kuviteltuja ja vain vasemmistolaiset ääriliikkeet todellisia? Koska "ei vihollisia oikealla" (Teemu Lahtinen).

Kokonaan toinen juttu on se, valtaako hallituskiima Persut tulevan maanvyörymävoiton myötä.

Luulisi hallitusvastuun olevan jokaisen poliittisen liikkeen päämäärä. Ei kuitenkaan maahanmuuttokriittisten, joille on tärkeämpää osoittaa "nuivaa asennetta" itsetarkoituksellisesti, kuten Halla-aho taistellessaan karjuvan leijonan lailla kouluihin ehdotettua kasvisruokapäivää vastaan Helsingin valtuustossa.