tiistai 12. lokakuuta 2010

1997

Vuonna 1997 ei tapahtunut mitään. En ymmärrä miksi stalinistinen televisiomme esittää jatkuvasti filmejä lavastetuista tapahtumista juuri ennen tärkeää Unkari-ottelua. Huomaa, että emme vielä elä Jalkapalloyhteiskunnassa.

Unkari on vahva jalkapallomaa ja on hienoa, että se taas tulee Olympiastadionille pelaamaan. Johan vuoden 1952 olympialaisista onkin aikaa. Kotivoitto lienee ainoa asiallinen tapa kunnioittaa tätä tapahtumaa.

No niin:

Suomi 1 - Unkari 2. Tasapelin menettämisestä syytän stalinistista mediaa, joka toiminnallaan manasi esiin Unkarin pelin viimeisillä sekunneilla tuleen voittomaalin. EM-kisoihin menoon tarvitaan ihmettä, mutta sellaisia on tapahtunut.

6 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Litmanen on ilmoittanut jatkavansa uraa maajoukkueessa.

Litmanen on jalkapallon Kekkonen. Kukaan ei uskalla vihjaista, että ehkä kannattaisi jo antaa tilaa nuoremmille. Toivottavasti Litmanen lopettaa maajoukkueessa ennen rollaattori-ikää.

IDA kirjoitti...

No en tiedä. Litmanen olisi saattanut tehdä voittomaalin, ellei Shefki olisi mennyt potkaisemaan palloa alta pois.

Vasarahammer kirjoitti...

"Litmanen olisi saattanut tehdä voittomaalin, ellei Shefki olisi mennyt potkaisemaan palloa alta pois."

Urkkikin hiihti ja kalasti vielä vanhana ilman mitään ongelmia.

Vasarahammer kirjoitti...

Sitten vielä kysymys:

Pitäisikö Shefkin vilkaista olkansa yli, jotta hän ehtisi luovuttaa maalipaikan Litmaselle ennen laukaisua?

Kekkosen avustajatkin saivat aina pienemmän kalansaaliin kuin isäntä itse.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Eräänä aikana poliittinen kanta merkitsi tietynväristen valjakoitten fanittamista kilpa-ajoissa. En näe mitään periaatteellista estettä myöskään jalkapalloyhteiskunnalle.

IDA kirjoitti...

Pitäisikö Shefkin vilkaista olkansa yli, jotta hän ehtisi luovuttaa maalipaikan Litmaselle ennen laukaisua?

No ei toki. En nyt vain tiedä pelasiko Litmanen niin huonosti. Toki tästä eteenpäin pitäisi varmaan mennä niin, että nuorille annettaisiin tilaa ja joukkuetta valmistettaisiin jo seuraaviin MM-karsintoihin. Toisaalta ei mitään karsintoja voi pelkästään harjoituksen kannalta ottaa.

Catilina:

Jalkapalloyhteiskuntaanhan tässä ollaan väistämättä menossa. Kyllästyminen kaikenlaiseen poppiin alkaa olla jo silmin havaittavaa. :)