sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sortuminen sunnuntaina

Päivän Kymen Sanomissa jeesusteltiin Hakkaraisen lievästi mauttomalla lausunnolla päissä olevista sahanpuruista. Ei anna aihetta kommenttiin. Tosiasia, mikä on jopa tutkittu ja josta voidaan lyödä ne tieteelliset rätingit pöytään, on, että se monikulttuurisuuspolitiikka, jota Euroopassa ja Suomessa harjoitetaan lisää ristiriitoja, jännitteitä ja väkivaltaa. Tämä on tietenkin helppo mediassa ja politiikassa unohtaa ja painaa näkymättömiin tuomitsemalla viestintuoja siitä, että hän ilmaisee asiansa demareita loukaten.

Yleisönosastolla taas joku suuri rakkauden ja ihmisystävällisyyden sanansaattaja tuomitsee kaiken vihan valehtemalla pokkana ja ilkeyttä tekstissään tihkuen Juho Eerolan vihan lietsojaksi. Hän toteaa myös, että Eerolan pitäisi entisenä Suomen Sisun jäsenenä tietää mitä fyysisellä toiminnalla ja väkivaltaan turvautuvalla uhkailulla tarkoitetaan. Ei välttämättä pitäisi, sillä Sisu ei koskaan ole järjestänyt edes yhtään rauhallista mielenosoitusta, eikä juuri muutakaan fyysistä toimintaa ja väkivallalla se ei ole uhkaillut koskaan, saati turvautunut siihen. Siinä mielessä Juhon ehkä pitäisi tietää, että Sisu toki itse on ollut useinkin väkivaltauhkausten kohteena ja vielä useammin siitä on julkaistu vihapuheenomaista, valheellista propagandaa.  Taisi olla toissapäivänä, kun rakas Yleisradiomme täysin vastoin tosiasioita leimasi Sisua natsijärjestöksi. Ei siis ihme, että yksinkertaisemmat kansalaiset tarttuvat propagandan koukkuun, joten annetaan yleisönosastoon kirjoittaneelle anteeksi. Sitä voisi kuitenkin aina meditoida, josko sitä vihaa olisikin siellä omassa mielessä.

Hakkaraisesta kirjoitti vastaava päätoimittaja. Hän teki vain suomalaisen päätoimittajan palkkatyötä, eli  poliittista propagandaa. Eli ei aihetta hämmennykseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä sortuminen lähellä Bilbaossakin. Liigassa kynnetään nyt todella syvällä, kuudesta viime pelistä 1 piste.

Seuraavissa peleissäkin vastassa Malaga, Levante ja Barcelona. Noista Levante-peli lienee ainoa, josta on realistista toivoa pisteitä. Syytä oli voittaa voittaa ainakin Levante sillä relegaatio-linja on 3 pisteen päässä ja Levante on punaisella alueella.

Llorente on kyntänyt syvällä Italiassa, tulisiko takaisin? Herrara ei ole vakiinnuttanut paikkaansa ManU:ssa, mutta tulosta tulee aina kun on kentällä joten ei liene tulossa takaisin.

Uusi hankinta Viguera on onnistunut Copassa, mutta se ei nyt auta. Sola ei ole pelanut kuin muutaman minuutin. Olisko Valverden syytä antaa peliaikaa kun niitä maaleja ei vaan muilta tule?

Anonyymi kirjoitti...

Noh, kyllä se Hakkarainen komeasti maaliin osui tällä kertaa.

Sahajauhot on monessa hyysäripäässä ikuisesti kosteat.

IDA kirjoitti...

Hakkarainen tosiaan osui. Bilbao harvemmin. Tosin ei vielä mitään paniikkia, Kevät mennee paremmin. Eurokentät voi unohtaa ensi kaudeksi. Kyllä Malagalta voi pisteet ottaa. Llorenten tai Herreran voisi kai lainata, mutta olisiko järkeä, kun pelataan vain paikasta sarja keskivaiheilla? Tippumisuhka olisi tietysti eri juttu.