torstai 29. tammikuuta 2015

Dilemma


Tämä on tullut sanottua ennenkin, mutta sanotaan se taas kerran. Jokaikinen tutkija, jokaikinen asiantuntija ja jokaikinen poliitikko on huolestunut maailman väestönkasvusta ja pitää sitä ehkä jopa apokalyptisena ongelmana. Jokaikinen tutkija, jokaikinen asiantuntia ja jokaikinen politiitikko ( paitsi PS ) on myös sitä mieltä, että Eurooppa ja Suomi ajatutuvat synkkään taantumaan, jos tänne ei saada lisää väkeä.

Eli, jos teknologisesti kehittynyt ja kehittyvä, moderni eurooppalainen yhteiskunta ei tule toimeen ilman jatkuvaa väestönkasvua, niin eikö ole puhtaan rasistista edellyttää, että jossain Afrikassa ja Kiinassa tehtäisiin kaikki mahdollinen väestönkasvun tukahduttamiseksi?

Muutenkin koko ajatus lisäväestön tarpeesta on älytön ja moraalisesti arveluttava. Sen perustana on ajatus, että meillä olisi tässä täydellinen yhteiskunnallinen koneisto, jos vain onnistumme tuottamaan ihmisiä pyörittämään sitä. Eli aivan täydellistä tuubaa.

Häkämies/Stubb, Rinne ja Sipilä ovat varmasti tästä kirjasesta liikuttavan yksimielisiä kuten demareiden ja keskustan kenttäkin:

Tulevaisuuden tekijät

Sen kutsuminen analyysiksi pilkkaa eilistä muistopäivää. Jätänkin sen lukematta ja siirryn tutkailemaan pilvipalveluja, koska ne ovat merkittävä osa tulevaisuutta, elleivät tuon tapaiset yhteiskuntatieteilijät ja poliitikot sitten onnistu niitä romuttamaan ja rappeuttamaan.

4 kommenttia:

sozaburo kirjoitti...

Hyviä uutisia Copasta. Malaga kaatui ja neljän joukkoon. Seuraavaksi Espanyol.

IDA kirjoitti...

Espanyol on kaadettavissa, joten €urokentät taas häämöttävät ensi kaudellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin keskustan kenttä on samaamieltä tuosta maahanmuuttajien tuottamisesta, sen mitä teidän keskustalaisia ja olen vähänkään kunnellut aihetta ...

IDA kirjoitti...

Keskusta on kuitenkin esimerkiksi poistamassa tarveharkinnan kokonaan ulkomaalaisten työläisten palkkaamisessa. Katsotaan nyt, mutta itse veikkaan maahanmuuttopolitiikassa olevan vastakkain perussuomalaisten linjan muiden puolueiden melko yhtenäistä, maahanmuuttoa lisäävää linjaa vastaan.

Työperäinen maahanmuuttokin on aika ontto käsite noin kokonaisuus huomioiden. Monilla, jotka oikeasti muuttavat maahan töihin ei ole aikomusta jäädä tänne pysyvästi ja toisaalta demarit laskevat jo vartiaisten johdolla kaiken maahanmuuton työperäiseksi maahanmuutoksi riippumatta siitä tullaanko töihin vai ei. Heille hyvää maahanmuuttoa on kaikki sellainen maahanmuutto joka laskee yksityisen sektorin palkkatasoa Suomessa.