keskiviikko 14. tammikuuta 2015

ÄärikyllästynytÄärioikeistolaisen ja äärikristityn lisäksi minulle sopii, että minua kutsuttaisiin myös äärikyllästyneeksi. Kyllästyin nimittäin Charlie Hebdon piirroksiin jo ennenkuin olen ehtinyt nähdä yhtään lehteä. Enkä aio lehteä nähdäkkään, jos vain voin sen välttää.

Nimitys sopii noiden noiden kahden muun kanssa yhteen hyvin siksikin, että oikeasti en ole koskaan ollut, enkä ole kyllästynyt, vaan tarkkailen säätä asemallani aina erittäin valppaana ja innostuneena. Ehkä joskus olen krapulassa lievästi apea, mutta se on eri juttu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joissakin vanhoissa kulttuureissa juotiin humalluttavia juomia siksi, että saatas hyvä krapula, koska se lähentää jumalia kohden, harrastaako idaki sikis alkoholin nauttimista ?

IDA kirjoitti...

Ehkä tiedostamatta.

Hyvin harvoin juon kunnon kännejä. Sellaista eurooppalaistyylistä tissuttelua olen harrastanut enemmän, mutta nykyään sitäkin harvemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin nuo Hommaforumilla julkaistut olivat hyviä.

http://hommaforum.org/index.php?topic=98032.msg1787157#msg1787157

Muistatkos edellistä Muhammed-pilakuvakohua. Kovin oli nuivien asenne erilainen silloin. Oisko laatu ollut niin erilainen, että siitä olisi johtunut? Epäilen. Oi aikoja..

Milla

IDA kirjoitti...

Tanskalaiset kuvat olivat erittäin kilttejä ja siistejä verrattuna Charlie Hebdon linjaan. Jopa Sepin kuvat ovat.

Minähän muuten ehdotin niidenkin poistamista sivuilta heti, kun oikeuden päätös oli tullut ja asia siltä osin selvä.

Minusta "virallisessa" suhtautumisessa on tapahtunut vielä suurempi muutos kuin nuivien suhtautumisessa. Jopa PEN-klubi otti tähän rohkeasti kantaa ja vaati jumalanpilkkapykälän poistamista Suomen laista tähän tapaukseen vedoten. Nuivista kai kukaan ei ole sanonut, että tuollasia kuvia ei saisi julkaista laillisen rangaistuksen uhalla.