tiistai 20. tammikuuta 2015

Lokaaleja pyörteitä


Erittäin mukava pakkassää. Havaintokeskukseni tilastollisen ennusteen mukaan sää jatkuu suotuisana ainakin viikonloppuun. Havaintokeskuksen ympärillä on kuitenkin lieviä seismisiä pyörteitä.

Vasemmistoliiton Joona Mielonen vaatii oikeudelta Kymen Sanomissa selkeästi ankarampia rangaistuksia persoonan koskemattomuuteen kohdistuvasta väkivallasta. Hän, ja toivottavasti koko vasemmistoliitto, on siis tullut perussuomalaisten linjoille tässä asiassa. Sitä se Merivirran kouluttava ote valtuustossa tekee, jopa Mielonen ottaa opikseen.

Iltalehdessä Aarno Laitinen pakinoi väsyneesti Kotkasta. En ota muuten kantaa, mutta on Kymen Sanomien ote kuitenkin nykyisin parempi, kuin jos se Laitisen tapaan nuolisi valtaapitäviä ja syyttäisi Kotkan ongelmista puistolalaisia kotirouvia. Paikallisen uutisoinnin osalta ihan asiallinen lehti enimmäkseen.

Tärkeimpänä ilmastoilmiönä mainittakoon kuitenkin The Daughters of Mary - yhtyeen/kuoron LP-levy De Profundis vuodelta 1995. Tämä platta, jos mikä, on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle ja se löysi tiensä tänne Kymiinkin vasta Google Playn kautta. Todella hyvää, omituisella tavalla modernilta kuulostavaa tykitystä. Suosittelen ainakin harhautuneille Death in Junen ystäville.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on kyllä hauskaa toi vasurien koomailu näissä tuomioissa, koskemattomuudessa ja sananvapausasioissa.

Esim. Punk in Finland -foorumilla, jossa postaa vasuripoliitikkoja tms aktiiveja kiinnostuivat Charlie Hebdon oikeudesta pilkata vasta siinä vaiheessa kun tajusivat, että piirtäjät olivat mm. marxilaisia, kommunisteja ja anarkisteja.

Ennen kuin tämä valkeni kirjoittajille niin rassismitutka ja uikutus tarkoituksellisesta loukkaamisesta kävi kuumana. Yksikin nero totesi, että hei nyt ne hyökkäsi vasemmistolaisia vastaan! Eli ilmeisesti oli syytä huolestua vain koska pilapiirtäjien poliittiset näkemykset olivat oikeita.

Sama ilmenee keskusteluissa, joissa ruotsalaiset "antifasistit" mm. hakkaavat teinityttöjä koska väärä t-paita. Ja tätäkin sitten puolustetaan koska antifasismi.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Daughters of Maryn tuotantoa pitää hommata. Kiitos vinkistä!

IDA kirjoitti...

Vasurit ovat ilmeisesti olettaneet, että kaikki Euroopan ulkopuolelta tuleva tai Euroopan ulkopuolella tapahtuva terrorismi on oikeistolaisuuden vastaista vapaustaistelua ja on nähty mahdottomina iskut vasurikohteisiin.

Kumitonttu kirjoitti...

Idalle tiedoksi, että tämä kommentaattori Tupakka mies kommentoi blogissani tyyliin:

"Voisitko laittaa mittasi blogiisi niin tiedämme kuinka monta lampunvarjostinta porvarin paskamahasta saa."

Äly ja huumori kukkivat samassa persoonassa.

IDA kirjoitti...

Itse en suosi tuollaista kommentointia ja pidän sellaista valitettavana varsinkin silloin, kun se on yksipuolista.