perjantai 8. kesäkuuta 2012

EM-kisat

Pistetään nyt veikkaus kisojen tuloksesta tännekin ja perustellaan se kaikilla muilla, kuin itse jalkapalloilullisilla perusteilla.

Kannata kisojen jaloja järjestäjämaita Ukrainaa ja Puolaa, joiden toivon nousevan mahdollisimman korkealle. Puolan mestaruutta en pitäisi mahdottomana ja jopa toivon sitä, koska puolalaiset duunarit käyvät kirkossa ollessaan Suomessa. En kuitenkaan menisi veikkaamaan Puolaa suoraan voittajaksi vaan esitän loppuotteluksi ottelua Saksa - Espanja ja pronssiotteluksi Puola - Italia. Saksa voittaa, Espanja toinen ja Puola kolmas.

Se kumpaa kannata Saksaa vai Espanjaa riippuu ihan siitä millaisen roolin Espanjan joukkueessa ottavat Javi Martinez ja Fernando Llorente. Mikäli he ovat suuressa roolissa niin Espanjan voitto olisi tietysti ansaittu, muuten ei.

Yllätysjoukkueina pitäisin Venäjää, Tanskaa ja Irlantia. Suomen tilanteesta toteaisin samalla tavalla kuin nerokas pääministerimme saatuaan USA:ssa hyvän tarjoilun: "Suomi tuottaa enemmän turvallisuutta kuin kuluttaa." ja kääntäisin katseen tuleviin MM-kisoihin, joissa tuota ankeaa tilannetta voi taas yrittää parantaa.

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Itse kannatan naapurimaitamme Ruotsia ja Venäjää, myös Tanska ja Saksa voisivat menestyä.

Ukraina tuskin menestyy, Puola voi päästä helpohkosta alkulohkosta jatkoon.

Englannin menestystä en toivo.

IDA kirjoitti...

En oikein usko Ruotsin mahdollisuuksiin, mutta Tanska voi aina yllättää. Venäjän menestys ei olisi edes yllätys.

Tällä hetkellä kuitenkin vakaasti Puolan bandwagonissa, koska Sigismund sentään on edelleen Suomen viimeinen laillinen hallitsija ;) Katsotaan miten kisat etenevät ja pitääkö hypätä toisen joukkueen taakse.

Tomi kirjoitti...

Toisaalta tietyllä tavalla toivoisin menestystä myös Kreikalle ja Espanjalle.
Kenties menestys toisi hieman helpotusta kansalaisten tuskaan.