maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ei mulla muutamutta olkaa varovaisia siellä ulkona ja haistakaapa vaan kaikki FC:t ja AC:t pitkä ja kanootinmuotoinen vittu! Nyt on kesä ja miehiä liikkuu, jopa aina Kemissä asti. He voivat olla sinunkin paikkakunnallasi ja he tottelevat vain ja ainoastaan nimeä: Kotkan Työväen Palloilijat! KTP! Kohti mestaruutta! He pelaavat jalkapalloa ikään kuin se olisi sinfoniaa. Loistavia tyyppejä!

4 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Kotkan ja Kouvolan jengien ja kannattajien välillä on varmasti hyvää säpinää paikallisvääntöjen alla, toivottavasti cupissa osuvat yhteen kun kaikki pelaavat eri sarjatasoilla.

Tomi kirjoitti...

Miten voit porvallisena persuna (persut on emäporvarpuolue) KTP:tä kannattaa?

Miten käy EM-kisoissa? Mikä maan on suosikkisi? Veikkaan, ettei Englanti (oma inhokkini) kuitenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Kotkasta on sekä KTP että KooTeePee? Olisi varmaan helpompi jos pelkkä KTP tavoittelisi liigaan pääsyä ja siellä menestymistä. Se on tunnetumpi kuin KooTeePee. Tuon KooTeePeen voisi varmaan jättää farmiseuraksi divareihin.

IDA kirjoitti...

Ei ole mitään KooTeePeetä. Se on pelkään modernia harhaa. On vain KTP ja se tulee sanoista Kotkan Työväen Palloilijat. Pidetään kiinni perusasioista.

En ole kovin tarkkaan perehtynyt poliittisiin kiemuroihin, mutta seuroja on kai yritetty yhdistää ja nimenomaan vanhalla nimellä, mutta taustalla on ilmeisesti joku tyhmä riita ja KooTeePee joutuu pelaamaan tuolla typerällä nimellä. Siis näennäisesti: oikeastihan se on KTP.