tiistai 31. tammikuuta 2012

Kaupunkilaisporvaristo


Say no more.

Maistereiden, ylioppilaiden, teinien ja muun kaupunkilaissivistyneistön into näissä vaaleissa on huomattavaa ja näin maalaisnäkökulmasta tarkkailtuna se ehkä alkaa jo lyödä hieman yli. Taidanpa linnoittautua tänne odottamaan vastauskonpuhdistuksen voittoa ja maamiesten oikean uskon palauttamista kunniaansa.

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

A-men to that. Että Haaviston kuva perseeseen. Tietysti, koska heppu todennäköisesti pitää housut jalassaan julkisilla paikoilla, tätä voitaiin kutsua semmoiseksi piilomainonnaksi.

IDA kirjoitti...

Hurjat ovat vihavaalit maalikylillä. Aion kuitenkin rohkaista mieleni ja mennä torstaina Kouvolaan iltamessuun. Toivottavasti en törmää mainontaan.

Tomi kirjoitti...

Eikö vastauskonpuhdistuksen odottelu ole n.500 vuotta myöhässä?

Vaaleista, en ymmärrä miten kukaan persu voi äänestää Niinistöä. Hänhän edustaa EU:n liittovaltiokehitystä ja rahan valtaa. Persut ovat kaiketi aina vastustaneet kumpaakin.

IDA kirjoitti...

No ei ole. Kun sitä on nyt noin 500 vuotta harjoitettu, niin tässä alkaa olla jo lupa odottaa tuloksiakin ;)

EU:n suhteen Haavisto ei edusta mitään Niinistöä parempaa. Vihreät yleensä edustavat kaikkein huonointa näkemystä siitä millainen EU:n tulevaisuuden pitäisi olla. Haavistolla kyllä on ollut kansallismielisiä painotuksia liittyen EU:n ulkopuolisiin asioihin ja sen hänelle eduksi laskettakoon. Tässä joutuu kuitenkin punnitsemaan monia asioita ja itse tulin siihen tulokseen, että Niinistö on parempi.