lauantai 14. tammikuuta 2012

Back in Bussiness

Sain juuri äsken yllättäen takaisin toista vuotta sitten lahjaksi saamani superhienon Windows - puhelimen, jonka lahjoitin pois. Nyt vain on niin, että en osaa ottaa omasta Nokiastani SIM-korttia pois hajottamatta koko puhelinta, jotta pääsisi testaamaan. Palaan asiaan kuluttajanäkökulmasta, jos ja kun tämä ongelma ratkeaa.

Joka tapauksessa olen nyt kuin kuumilla hiilillä: tässä tulevat kohtaamaan kaksi vahvaa brandia - vähän kuin Helsinki ja Guggenheim - meitin äitin ida ja Windows. Uskon vakaasti, että itse voitan, joten miksi ei voittaisi Helsinkikin kaavoittamalla Katajanokan puistoalueeksi?

edit:

Hävisin. Jouduin soittamaan veljenpojalle, jos hän tulisi neuvomaan vanhaa setää edes siinä miten puhelin pistetään yhdellä napautuksella äänettömälle ja toisella taas hälyttämään. Varmaan hän tulee ja asia osoittautuu täysin selkeäksi. Silti näyttää siltä, että ennen oli kaikki paremmin. Symbianin kanssa homma nyt vain toimi selkeämmin. Ei  nyt voi olla niin, että meikäläinen, joka sentään olen jonkinlainen insinööri, ei osaa valita puhelimen hälytystilaa ( päällä/pois päältä ) ja ladata siihen ikiomaa hälytysääntäntäni. Näiden pitäisi olla ihan perusjuttuja.  Shakissa kuitenkin voitin koneen, koska kone olit ohjelmoitu huonosti ;D Kohta pelaan jumaliste Angry Birdsiä.

4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Puhelinten kanssa tappelu on todella rasittavaa. Se on suurin syy, miksi korjautan vanhaa luuriani, vaikka halvemmalla saisi uuden. En jaksa opetella enää yhtään uuttaa ominaisuutta puhelimeeni. Viimeinen vitsaus on kosketusnäyttö, jonka turvin soittelen taskupuheluita ja jonka takia puhelin saa roikkua latauksessa yöt ja päivät. Ärsyttävintä on, kun puhelu menee vastaajaan, ja se *tanan näyttö jumittuu mustaksi. Voi ristus sentään.

Miksei enää voisi olla edes retron takia vanhaa kuustoistanollaykköstä, jonka yli sai autolla ajaa ja se pelitti ku hevosenkenkä?

IDA kirjoitti...

Näin. Jos vielä kiroilisin niin sanoisin, että haistakaa puhelinten valmistajat pitkä ja kanootinmuotoinen vittu"

Hyvää tässä on se, että puhelin tunnisti täysin muistikortin ja koko luettelo kalentereineen siirtyi itsestään siihen. Huonoa taas se, että kaikki on tosi syvällä. Siis syvemmällä kuin symbianissa. Symbianiassa kun napasaisi kelloa, niin hälytykset sai päälle, pois päältä tai eri tiloihin. Tässä ei puhettakaan, kelloa napsauttamalla tulee ruutuun tieto mitä kello on New Yorkissa. Ihan kuin se kiinnostaisi pätkääkään. Äänissä sama: kivasti siirtyivät muistikortin mukana ja tämä nerokas käyttis osaa lukea sen, mutta jos pistän raikumaan Blondien Sunday Girlin, niin en mitenkään osaa laittaa sitä soittoääneksi, koska tämä käyttöjärjestelmä ei ilmeisesti tue sitä, että niin voisi tehdä.

Aika surkeaa. Ennen oli kaikki paremmin.

IDA kirjoitti...

Kyllä tämä kuitenkin tästä. Äänen säätäminen onnistuu yhdellä näppäimen painalluksella!

Vielä kun osaisi vaihtaa soittoäänen, niin antaisin tälle kohtuullisen hyvät pisteet.

Kuitenkin huomautan, että Symbian oli parempi siinä mielessä, että soitot, viestit ja kalenteri olivat hetkessä esillä. Tässä niitä pitää hakea.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko että Athletic Bilbao eteni Copa del Rey:ssä puolivälieriin, jossa sitten on vastassa Mallorca? Mitä arvelet voisko Bilbao päästä välieriin tai peräti finaaliin?