tiistai 24. tammikuuta 2012

Lumitöitä


Lumitöitä tehdessä mietin, että ei ole järkeä juurikaan itse pähkäillä asioita, jotka eivät niin suuresti itseen liity. Kannattaa turvautua tieteelliseen maailmankatsomukseen. Koska tieteiden perustana ovat teologia ja matematiikka on perustuslaillisissa asioissa mentävä niiden varassa. Kovin suuria teologisia eroja en presidenttiehdokkaiden välillä löytänyt. Se, että Niinistö uskaltaa avoimesti sanoa avioliiton olevan miehen ja naisen välinen liitto, on nykyisen Kokoomuksen näkyvältä ehdokkaalta niin rohkea kannanotto, että sitä on pakko arvostaa, mutta en usko, että näissä vaaleissa puhutaan avioliitosta sakramentaalisessa mielessä ollenkaan. Matematiikka kuitenkin puhui omaa selkeää kieltään. Koska ensimmäisen ( 1 ) kierroksen ainoa oikea numero oli kolme ( 3 ) täytyy olla itsestään selvää, että toisen ( 2 ) kierroksen ainoa oikea numero on kuusi ( 6 ). Olen siis pakotettu äänestämään Niinistöä, vaikka se olisi tahtoni vastaista mitä se ei ole. Uskon, että jokainen, joka harkitsee asiaa rauhassa, itsensä unohtaen, päätyy pakosta samaan lopputulokseen.

Sain myös tietää, että Niinistön puoliso on runoilija. Aion lukea hänen runojaan. Olen jo etukäteen päättänyt, että ne ovat hyviä, mikä onkin ainoa oikea tapa lähestyä runoutta. En ole varma tarvitseeko maa näillä valtaoikeuksilla presidenttiä, mutta Suomi tarvitsee runoilijoita. Siksikin numero 6.

6 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Matematiikkaa pidan itsekkin tieteen perusteena, mutta en ymmarra mita tekemista teologialla on tieteen kanssa.

IDA kirjoitti...

No mitä tekemistä humanistisilla tieteillä yleensä on? Minusta on.

Jos nyt suoraan sanon, niin minusta kaikenmaailman pornoakatemiat ja bussiness management officet pitäisi panna ruotuun ja palauttaa humanististen tieteiden kunnia alistamalla ne jälleen teologialle.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tuo kuva on noin sininen? Kun kissa menee ulos, niin kauanko se viitsii viipyä ulkona kun on lunta ja pakkasta?

IDA kirjoitti...

Kännykällä otin ja hämärää oli.

Pari tuntia se yleensä viihtyy. Riippuu ilmasta.

Anonyymi kirjoitti...

ajattelin jättää väliin, mutta sitten luin, mitä pohjanmaalla tehdään, jos nainen äänestää ketä haluaa.

-Milla

IDA kirjoitti...

Näbbäimistö näköjään jäässä. Toivottavasti koko kone ei hajoa.

Ä usko mitä ehdet kirjoittaa. Äänestä Niinistöä ;)