maanantai 30. tammikuuta 2012

Pelto


Miehen työ on pellossa, naisen työ on kankaissa.

Jotta tämä ikivanha kiinalainen viisaus saisi poliittisesti latautuneen, ajankohtaisen sisällön totean äänestäväni Sauli Niinistöä. Olisin tehnyt sen muutenkin, mutta tänään Hector, Erkki Tuomioja ja Ultra Bra vakuuttivat minut siitä, että se on tekona välttämätön.

11 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Samoin.

Anonyymi kirjoitti...

Niinistön nato-myönteisyys on uhka Suomen turvallisuudelle. Taidan itse kirjoittaa äänestyskuponkiin nimen KARL MARX.

Kumitonttu kirjoitti...

Onks toi sun talosi tuolla pellolla?

IDA kirjoitti...

Ei, vaan parvekkeelta kuvasin. Voisi sanoa, että naapurihan se siellä :)

Anonyymi kirjoitti...

No jos tuolle linjalle lähdetään, niin Danny, Aira Samulin, sankka joukko jääkiekkoilijoita ja heidän missi-eukkojaan ei kyllä mitenkään magneetin tavoin vedä vastapuolen jengiin.

IDA kirjoitti...

No mutta ei heitä ole ollut illan pääuutislähetyksissä.

Ja mikäs vika heissä? Onhan ainakin Danny aikamoinen jytäjätkä:

http://www.youtube.com/watch?v=P3RDohO3w84

http://www.youtube.com/watch?v=Ym-BvFOe5KA

http://www.youtube.com/watch?v=8gt0PXDkdcM

Anonyymi kirjoitti...

Hei haloo, uutisissa on käsitelty jo useamman kerran sitä, kuinka erilaiset julkkikset ovat tukeneet ketäkin, poliitikoista puhumattakaan.

Mikä rikos siinä on, jos Tuomioja ilmoittaa kannattavansa Haavistoa, jos samalla ei nähdä mitään ihmeellistä siinä, kun Soini äänestää Niinistöä.

Mikäs vika heissä on? Niinpä, alkuperäisessä postauksessasi taisit julistaa vähän toista.

Danny nyt tosin on täysi paska.

IDA kirjoitti...

Eihän se rikos ole, mutta riitti vakuuttamaan minut siitä, että Niinistön äänestäminen on oikea päätös. Vakaumus tästä kypsyi lopulliseen muotoonsa kun Hector oli esitellyt uutisena Tuomiojan kannatuksen Haavistolle ja Maikkarin pääuutislähetyksessä oli pitkä juttu Ultra Bran konsertista.

Raportoin huvikseni tällaisista. Poliittinen avoimuus ennen kaikkea ;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis tässähän juuri pointti onkin. Sinä olet tehnyt päätöksen Niinistön äänestämisestä tietenkin hänen ajamansa ja sinua miellyttävän politiikan vuoksi. Et sen takia, että häntä kannattaa joku taho, joista et pidä, minkä vuoksi vähättelet heitä unohtaen sen, että Niinistön porukoissa on vähintään yhtä epäilyttävää jengiä, mikä tekee Niinistön äänestämisestä aivan yhtä naurettavaa.

Väittäisin, että Niinistön jengissä on jopa enemmän maabrändityöryhmän saavutuksista seisiön saavia kuin vastapuolella.

IDA kirjoitti...

Myönnetään, että Maabrandityöryhmän asettaman esteen ylittäminen on todella vaikeaa. Aion kuitenkin sunnuntaina tehdä kansalaistehtävän ja piirtää lappuun numeron 6.

Anonyymi kirjoitti...

Se on ihan bueno, että piirustat kutosen ja samalla valitset tietoisesti euro- ja nato-myönteisen kandidaatin, joka on Euroopan investointipankin vaikuttaja ja valtiovarainministeri ajalta, jolloin Suomessa köyhää kansaa kyykytettiin reipashenkisesti ja jonka keskeisimmät kampanjarahoittajat näyttävät olevan piireistä, joissa lähiön tai maaseudun ääni ei kuulu.