perjantai 20. tammikuuta 2012

Maaseutu on tulevaisuuttaAamukahvilla, ennen lumitöiden tekoa tuli luettua lehtiä.

Maaseudun tulevaisuus: Huuhkaja kuoli herpekseen.

Enpä voi sille mitään, että jälleen kerran mieleeni tulivat sanat: "Mitäs minä olen aina sanonut." Kyllä maalaiselämä vaan on pohjimmiltaan tervettä ja kaupungeissa ne tartuttavat jo viattomat pöllötkin. Toivottavasti edes jotkut tuon Sodoman asukeista tunsivat uutisen luettuaan piston sydämissään. Tämä kyseinen huuhkaja sentään hoiti Suomen maajoukkueelle jalkapallopelinkin kotiin. Voi siis olla kyse kuuluisuuden kiroistakin, mutta kaupungeissahan nekin aina vaanivat.

6 kommenttia:

Michelange kirjoitti...

Tuo sinun kissasi on muuten aivan Karvisen näköinen. Päätellen sen ilmeisen kovasta kiipeilykunnosta ei taida kuitenkaan muissa suhteissa muistuttaa sarjakuvakattia?

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan siinä suurta eroa olla, kuoleeko kaupungissa herpekseen vai maalla ikävään?

IDA kirjoitti...

Ei maalla ole ikävää vaan mukavaa. Usko minua, minulla kokemusta useammastakin metropoliksesta. Tosin en tiedä mitä sitten, jos syntyy Suomen ekobussinesta harjoittavassa valtiollisessa johdossa visioitu puutarhasateliitien verkosto, joihin pääsee kätevästi metrolla :)

Toisaalta on niitä todella hienoja, luonnollisia kaupunkejakin. Helsingissäkin on paljon kerrostumia sellaisesta. Se vain nyt jotenkin tuntuu jäävän hörhörakentamisen alle.

Michelange:

Se on niin nuori kissa, että se kovasti menossa ajoittain. Ja kova kiipeilemään. Sen verran viisas se jo on, että talvisin nukkuu paljon enemmän kuin kesäisin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten sinä sanot olevasi maaseudulla jos kuitenkin olet Kotkassa? Vai onko talosi hallinnollisesti Kotkan kaupungin alueella, mutta fyysisiltä piirteiltään se on maaseutua? Jos menet junan kyytiin, niin missä näistä hyppäät kyytiin?
KOTKAN SATAMA
KOTKA
PAIMENPORTTI
KYMINLINNA
KYMI
TAVASTILA
INKEROINEN
MYLLYKOSKI
KOUVOLA

Jos katsot Vaunut.org sivustolla kuvia Kymenlaakson asemista ym. paikoista niin varmaan ovat tuttuja?

Anonyymi kirjoitti...

Kissasta vielä, niin onko sinun pihalle eksynyt kylään naapureiden kissoja tms. vieraita kissoja? Jos on niin miten sinun kissa on pärjännyt niiden kanssa?

Yks tyyppi sanoi että jos haluaa kaksi kissaa, niin ne kannattais hankkia suunnilleen samaan aikaan, tai vaikka samalta emokissalta. Tällöin ne tottuvat paremmin toisiisa.

IDA kirjoitti...

Tavastilasta tietenkin.

Kotkan hallinto on pelkkää ajallemme tyypillistä lumetodellisuutta: kyllähän tässä selvästi ollaan taas palaamassa Kymin kunnanvaltuuston kulta-aikaan. Olemme suostuvaisia siihen, että Tavastilaan tulee Helsinki-Pietari radan asema, josta lähtevät pistoraiteet Kotkaan ja Kouvolaan ja siihen, että Kymijoen kanava - kunhan luontoarvot huomioidaan - rakennetaan Nummenjoen linjausta pitkin Rantahakaan. Muuten emme käy kauppaa ;)