sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Numero 3


Vaalit ovat sitten pulkassa. Huomioni siitä, että maaseudun on tulevaisuus sai jälleen vahvistuksen. Kotkan itäsaksalaismallisen kaupungintalon lipputangoissa oli taas kerran liehumassa EU-lippu Suomen lippujen vierellä, mutta vapauden kehdoissa Tavastilassa, Hurukselassa ja Tiutisissa liehuivat vain Suomen liput ylhäisessä yksinäisyydessään. Kylät ovat näin talvella myös uskomattoman kauniita.

Suomalaisessa vaalijärjestelyssä on siinäkin jotain ajatonta tyyliä ja kauneutta. Se on tehokas ja toimiva eikä sitä ole mitään syytä muuttaa mitenkään. Tulokset ovat valmiina pari tuntia vaalihuoneistojen sulkeutumisen jälkeen. Mikä on sinänsä pieni ihme. Tuloksista en tiedä, mutta pitäisin oikeutena ja kohtuutena, että mahdollisimman moni olisi äänestänyt samoin kuin minä, jolloin numero 3 saisi odotettua enemmän ääniä.

Ennen kuin vetäydyn odottelemaan tuloksia haluan vielä esittää syvän paheksuntani niille pahuuden voimille, jotka ovat lopettamassa Tiutisen koulua. Tulkaa järkiinne.

8 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Soinin poika ei sitten toiselle kierrokselle päässyt. Olen ihan vilpittömän vahingoniloinen.

IDA kirjoitti...

Ei se mitään, ihan ok. tulos. Kotkassa Soini johtaa Lipposta ja on kolmas.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se sauli ole presidentti, luulen että suomessa ei ola valmita homopresidenttiin

IDA kirjoitti...

Kyllä Sauli olisi presidentti vaikka Haavisto olisi heterokin.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhä se on, olis ollut mielenkiintoista jos väyrynen olis ollut niinistöä vastassa kakkoskierooksella, olis saulilla ollut tukalat paikat, on väyrynen senverta kiero ja kovasälli että :P

Yli-Balthasar kirjoitti...

Jos olisin vahingoniloinen, niin sanoisin, että tuo Lipposen nolaus ja sitä seuraava kiemurtelu on aivan loistavaa show'ta. Nahkurin orsilla Paavo varmaa tapaa monta vihaista rasvanahkaa, jotka vittuilevat Paavolle ankarasti työväenpuolueen tuhoamisesta.

Tomi kirjoitti...

On aika outoa, että kansa palvoo niiden hallitusten valtionvarainministeriä, joidenka pääministeriä he halveksivat.
Pääministeriys oli kuitenkin vastuullisempi ja merkittävämpi jobi.

Saulihan ei ole tehnyt juuri mitään merkittävää noiden valtionvarainministerivuosiensa jälkeen.

IDA kirjoitti...

Mitenkään Haavistoa dissamatta kysyisin mitä merkittävää Haavisto on tehnyt sen jälkeen, kun hän oli Kompostin päätoimittaja?