torstai 10. helmikuuta 2022

Halusin ääriviivat, halusin väärin.AIDS ei ollut virus, vaan hedonistisen elämäntyylin aiheuttama immuunijärjestelmän romahtaminen. AIDS:ia kuitenkin kivenkovaan väitettiin virukseksi. COVID on virus, ja kivenkovaan väitetään, että kunhan saadaan vaimennettua joitakin ääniä siitä voidaan selvitä.

On mielenkiintoista miten tietty tarkemmin määrittelemätön ryhmä suhtautuu asiaan. Kutsun heitä niilonuoriksi, koska mitään intellegentsijaa he eivät varsinaisesti edusta. Niilonuoret olivat AIDS:n aikana järjestämässä rahankeräyksiä ja tukikonsertteja. Kukaan AIDS:n uhri ei missään tapauksessa ollut millään tavoin syyllinen omaan kohtaloonsa.

Nyt, kun meillä riehuu aivan oikea virus, jonka tarttumiseen kukaan ei olekaan millään tavoin syyllinen nämä niilonuoret suuna päänä syyttävät kaikkia itsensä kanssa erimielisiä viruksen leviämisestä ja vaativat heidän täydellistä vaientamistaan. 

En väitä, että tästä voisi tehdä jotain varmoja johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Väitän kuitenkin, että nämä niilonuoret edustavat nykyistä eliittiä, joka hyökkää täysillä tavallisen rahvaan kimppuun hallitsemattoman kulkutaudin varjolla, mutta vaatii tavalliselta rahvaalta uhrauksia imelän sentimaalisia säveliä hyvästä maksusta soittaessaan silloin, kun tauti todella on pitkälle heidän omalla elämäntyylillään itse aiheutettu.

Vaikka minulla ei Spotifyta olekaan, niin olen täysin Spotifyn puolella. Youtube ilman mainoksia ja Youtube Musicilla maksaa noin kympin kuussa. Suosittelen. Vaikka Youtube esittää todella paljon kaikkea "vaarallista" roskaa, niin väitän, että  kuka tahansa niilonuori päästäisi iloista pissat 60-lukulaisiin vaippoihinsa, jos Youtube tarjoaisi muutaman kymmenen miljoonan punnan sopimusta. Näin vain ei tapahdu, koska kuka tahansa voi tuottaa sinne sisältöä oman mielensä mukaan.

Tämä on juuri se ongelma ja se asia mikä tekee niilonuorista "eliitin" Tavallisen kansan ääntä ei haluta kuunnella, koska se häiritsee.

5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän AIDS mikään virus olekaan, vaan hoitamattoman HI-retrovirusinfektion aiheuttama immuunikato, joka hoitamattomana johtaa kuolemaan.

Körinä puolestaan on SARS-CoV-2 -koronaviruksen aiheuttama influenssaa lievempi räkätauti, joka aiheuttaa hoitamattomana lievän flunssan;
suuri osa tartunnan saaneista ei saa minkäänlaisia oireita.
Onhan se toki vaarallinen kaikille niille, joille influenssakin on vaarallinen, mutta siinä kaikki.

IDA kirjoitti...

Itse en ole asiantuntija, mutta olen kuullut ihan vakavilta tahoilta väitteen, että mitään HI-virusta ei lainkaan ollut. Immuunikato aiheutui siitä, että elimistö lopulta murtui jatkuvien tautien painosta.

Suhtautuminen näihin kahteen, historiallisesti suhteellisen läheiseen "kulkutautiin", on kuitenkin ollut täysin erilaista.

Aidsista ei ehdottomasti saanut syyllistää ketään. Nyt taas rokottamattomien solvaaminen on mediassa aika yleistä, vaikka on jo selvää, että rokottaminen ei estä levittämästä tartuntaa.

Itse olen ottanut kolme roketetta, eli siitä ei ole kiinni. Kiinnostavat vain kulttuurisena ilmiönä tällaiset joukkohysteriat. Ja sekin ottaa päähän, että meni maku Grazy Horsen Cow Palacessa vetämästä, todella hienosta keikasta tallennetusta livestä. Ei viitsi kuunnella Youtubesta tai Applesta, ellei herra kapelimestari itse halua, että sitä kuuntelevat hänen arvoonsa sopimattomat köyhät ihmiset.

Anonyymi kirjoitti...

No eiköhän tuo HIV:n olemassaolo sentään ihan todistettu juttu. Totta toisaalta toki se, että irtosuhteiden harrastaminen, suonensisäisten käyttö ym. holtittomuus kylläkin pistivät itse epidemian liikkeelle 80-luvun alussa ihan toden teolla. Toisaalta kannattaa kyllä muistaa tässä sekin, että aina 80-luvun puoliväliin saakka tartuntoja tuli myös tahattomasti, saastuneen verensiirtoveren ja -plasman oheistuotteena, ennen kuin testausmenetelmät kehittyivät riittävästi. Aiheuttihan tämä aikanaan useita pahoja skandaaleja esim. Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Joten sai sen aikanaan liian moni sellainenkin, joka sinänsä oli elänyt nuhteettomammin kuin kuohittu munkki.

https://fi.wikipedia.org/wiki/HIV

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan monta katollista pappia on saanut hiv tai aidsin, sitä ei tiedäteä varmast, koska Vatikaani taatusit pimittää tiedot ..

Anonyymi kirjoitti...

Ostan edelleen CD levyjä, tai joskus musiikkia bandcamp tai buumista.