torstai 11. marraskuuta 2021

Media

 


En enää arvosta perinteistä mediaa millää  tavoin. Sen ainoa idea on tuottaa propagandaa omistajilleen ja tuottaa rahaa just ja just niin paljon,että toimittajien palkat saa maksettua. Täytyy olla köyhä, jos menee sinne toimittajaksi.

Hyvä esimerkki on tilanne Puolan rajalla. Vaikka tilanne on tasan täysin sama kuin 2015 Tornion ja Haaparannan välisellä rajalla, niin sama media, joka silloin huokui rakkautta ja kaikkien vastaanottamisen kykyä vieläpä tietotoisesti valehdellen, että nuoret upseerit ovat syyrialaisia naisia lapsia saadakseen tehoa sentimentaalisuudelleen ovat nyt yhtä lailla sentimentaalisia syöstessään vihaa Valko-Venäjän kautta tulevia, sotaa pakenevia naisia ja lapsia kohtaan.

Mitä tästä pitäisi ajatella. Ehkä se, että annetaan tulevaisuudessa median hoitaa viihdyttäminen jonkun järkevän tirehtöörin pitäessä huolta siitä, että toimittajat eivät pääse viihteen ulkopuolelle. Sen jälkeen annetaan armeijan ja muiden järkevien ihmisten hoitaa varsinaisia asioita.

2015 Petteri Orpo väitti kysyneensä armeijan johdolta voiko rajan laittaa kiinni ja totesi sieltä tulleen vastauksen, että ei voi. Kysymys kuuluukin miten sen muka nyt sitten voisi, jos Puolan rajalla olevat ohjataan Suomen rajalle. Ei ainakaan muuten kuin toteamalla ensin, että Orpo puhui roskaa.

Mikäli uskomme mediaa ja Suomen poliitikkoja on jokainen Venäjän rajan tuleva otettava vastaan ja sijoitettava vastaanottokeskukseen odottamaan turvpaikkakäsittelyä. Muita mahdollisuuksia ei ole.

2015 aivan pokkana valehdeltiin, että kansainvälisten sopimusten mukaan on pakko ottaa vastaan. Mitkä näistä sopimuksista ovat muuttuneen 2022 mennessä? Kysyn vaan. Ja tavallaan haluan vastuuseen ne poliitkot, jotka vuona 2015 valehtelivat koko kansalle.

2 kommenttia:

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

2015 Petteri oli säälittävä näky vavistessaan ja pelätessään, mitä Brysselissä mahdetaankaan hänestä ajatella. Pelko oli aiheellinen, sillä hän ei vieläkään ole päässyt siihen elämänikäiseen palkkiovirkaputkeensa, johon jo kaikki hänen vanhat kaverinsa ovat sujahtaneet.

Ohisalolle voin lainata viisisataa parasta persialaista eunukkiani, jotka kyllä huolehtivat rajasta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ja taitaapa se Soininkin palkkiovirka äänestäjiensä ja koko Suomen kansakunnan pettämisestä olla vieläkin saamatta.
Mahtaaneeko jäädäkin?