tiistai 23. marraskuuta 2021

Jatkuva skandaali

 


Muistan vielä sen, kun olin teini ja joissain Suomen lukioissa opiskeltiin latinaa. Silloin niistä pyrittiin ylipoppilaiksi. Nykyisin se olisi täysin mahdotonta. En oikein usko, että niissä pystytään opiskelemaan matematiikkaakaan, saati sitten latinaa. Yliopistoista, joihin lukion jälkeen pyritään, ja mediasta, joka määrittelee yleistä eetosta, on tullut lastentarhoja, joissa ei ole ketään, joka pitäisi lapsista huolta. Lapset hyppivät pöydällä ja jänkkäävät sinnikkäästi sitä mitä he itse haluavat.

En voi kieltää, että en tuntisi lievää mielihyvää siitä, että persialainen teinityttö nöyryytti Esko Valtaojan Yleisradiossa. Hän pystyi siihen pelkästään sanomalla "Mä haluun ja mulle kaikki heti." Yleisradio on johtoaan myöten täysin solmussa, eikä tiedä mitä nyt sanoa. Silti se antaa omissa juhlissaan samalle tytölle areenaan kertoa huorien nussimisesta rytmikkään muusiiikin tahdissa. Tyttö onkin paljon vahvempi kuin Suomen Yleisradio ja saa sen polvilleen milloin tahansa.

Näillä mennään. Ja näillä mennään vain sen vuoksi, että emme enää ymmärrä keitä me olemme. Me olemme suomalaisia. Meillä on ainutlaatuinen kieli, meitä on on noin 5 miljoonaa, emme ole koskaan osallistuneet mihinkään kolonialistisiin projekteihin, mutta olemme koko historiamme ajan olleet niiden kohteina. Silti olemme selvinneet, koska emme ole niitä geneerisiä valkoisia, joita median ja yliopistojen teinitytöt haluaisivat olla, vaan olemme suomalaisia. 

Persialaisia ja turkkilaisia, joita Valtaojaa nöyryyttänyt ruskea tyttö edustaa on muuten satoja mijoonia. On jokseenkin noloa, että hän tulee tänne uhoamaan kohtaamastaan sorrosta täällä. Tytölle pitäisi  aivan oikeasti huomauttaa tästä.

No, aika kulkee Jumalan kaitselmuksessa. Me, meidän kielemme ja meidän kulttuurimme, pysymme edelleen täällä missä me olemme ja missä me olemme olleet vuosituhansia. Ellei todella alhaiselle tasolle vajonnut älymystömme herää tulee joku paikallinen Pol Pot, joka hoitaa homman.

Otetaan siis rennosti ja lasketaan median pääkirjoitukset siksi mitä ne oikeasti ovat: teinityttöjen kiukutteluksi.

4 kommenttia:

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Paavi näkyy tuominneen jälleen nationalismin Euroopassa ja näkee demokratian olevan uhattuna.
Olisiko aika myöntää ilmeinen ja astua sedevakantismin puolelle?

IDA kirjoitti...

Ei misssään tapauksessa. Paaveja tulee ja menee, mutta jokainen on kerrallaan paavi.

Paavien poliittisista kannoista, jos he sellaisia edes esittävät, ei kannata olla niin hädissään. Itse olisin huolestunut, jos paavilla olisi aikaa seurata politiikkaa. Viimeisissä kannanotoissa kannattaa huomata sekin, että Valko-Venäjä ja Venäjä ovat myös Eurooppaa. Ulkopuolelta katsottuna tämä koko sotku on täysin eurooppalainen ongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Se "persialainen" tyttö, josta puhuit, oli oikeammin sanottuna kurdi. Ja kurdit ovat vanhastaan olleet alistetussa asemassa niin Turkissa, Irakissa kuin Iranissakin.

IDA kirjoitti...

Hän puhui suomalaisista valkoisina, joten ihan yhtä hyvin voin puhua hänestä turkkilaisena.