lauantai 15. lokakuuta 2016

Niin tai näin.


Uutisten mukaan Suomen poliisi aikoo laittaa huomattavan määrän resursseja vihapuheen kitkemiseen, vaikka sellaista rikosta ei edes ole.

Vihapuhe kuriin.

Ensimmäiseksi vaadin, että noille 50 tytölle on maksettava sama palkka, kuin oikeaa työtä tekeville poliiseille maksetaan, koska muuten kyseessä olisi tasa-arvo-ongelma. Toiseksi totean, että vaikka hyvin harvoin olen vihainen, tulen vihanpuhumaan aivan vapaasti aina silloin, kun siltä tuntuu. Pyytelen sitten anteeksi asianosaisilta, jos tarvetta on. Kehotan myös kaikkia muita aikuisia kansalaisia ilmaisemaan itseään täysin vapaasti sosialististen säädösten määräyksistä ja sosialistisen hallinnon toimenpiteistä huolimatta. Se voin lisäksi luvata. että en koskaan alennu sellaiselle niljakkaan ja alhaisen propagandan tasolle millä suomalainen valtamedia ja suomalainen politiikka ovat.

Iltalehden uutisestakin muuten vähänkään valistunut lukija huomaa, että Euroopan neuvosto ei ole mitenkään itsenäisesti ottanut kantaa, vaan koko asia on valmisteltu Suomessa suomalaisten toimin, ja pyydetty sille sitten Euroopan neuvoston siunaus.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vihapuhe/puhe-kontrollin taustalla on varmaankin, tehtäväkuvansa mukaan, sisäministeriö?
Mitä tästä on ajateltavissa?

Anonyymi kirjoitti...

No, ministeri Risikon suhteellisuustajun puute on tunnettu tosiseikka.

IDA kirjoitti...

Sisäministeriön tuo kai pitäisi toteuttaa. Nähtäväksi jää ollaanko siellä niin tyhmiä, että toteutaan.

Sitä en kuitenkaan usko, että ministeriö olisi lobannut tuon Euroopan neuvoston päätöksen. Ehkä joku ministeriön nimittämä "kuka pelkää mustaa miestä" - virkailija avustajineen?

QroquiusKad kirjoitti...

Jotenkin pahoin pelkään, että nämä 50 tulevat olemaan jonkinlainen koodinmurtajayksikkö, jonka päätehtäväksi tulee nimimerkillä kirjoittavien väärämielisten blogistien henkilöllisyyksien selvittäminen.

Jos ja kun se onnistuu, voidaan ainakin julkisella sektorilla työskenteleville lyödä eteen uhkaus: joko lopetat tai paljastamme henkilöllisyytesi, kotiosoitteesi ja väärämielisyytesi työnantajallesi, valtamedialle ja Takku-forumille.

Vasarahammer kirjoitti...

Nämä 50 tulevat olemaan se porukka, jonka tehtävänä on näyttää, että Sisäministeriö on tosissaan vihapuheen kitkemisessä. Tämä tarkoittaa, että syyttömiä tuomitaan rikoksista, jotka eiävt ole rikoksia ensinkään.

En usko edellisen kirjoittajan tavoin, että nimimerkillisiä etsittäisiin erityisemmin. Sen sijaan uskon, että omalla nimellään esiintyviä tuomitaan näytösluonteisesti. Tarkoituksena on näyttää esimerkkiä, että virallista ideologiaa ei kannata haastaa omalla nimellä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ihan välttämätön artikkeli siitä miten mieliä muokataan:
http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/909/usa_n_presidentinvaalikamppailu_on_loppusuoralla

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kunhan syylliset on ensin saatu kiinni, rikokset keksitään kyllä helposti. Tämä on tapahtunut historiassa jo lukemattomia kertoja.

vieras kirjoitti...

Oliko se Neuvostoliitton tapa, että syyllinen ja tuomio on etukäteen päätetty? Se mistä lain rikkomiesta tuomio on annettu, se keksitään jälkikäteen.

IDA, oletko kiinnittänyt huomiota siihen onko missään nuivia lakimiehiä, joiden palveluksia nuivat voisivat käyttää? Olen pähkäillyt Yrjön blogissa moneen kertaan sitä että nuivia auttaisi se jos heillä olisi omia lainoppineita, joiden lainopillisen osaamisen avulla he pystyisivät pitämään puolensa.

vieras kirjoitti...

Yksi keino olisi olla välittämättä siitä jos joutuu käräjille ja tuomitaan. Maksaa vaan sakot tai lusii tuomion. Tuomion jälkeen tai sen aikana jatkaa samaa kuin ennenkin. Jos tarpeeksi moni tekisi näin ja jäisi tahallaan kiinni, niin käräjät ruuhkautuisivat moneksi vuodeksi, kun juttuja olisi pitkä jono. Tämä olisi keino näyttää että systeemi on pelkkä vitsi.

Tänä aikana olisi teknisesti mahdollista kumota tai edes muuttaa huonoja lakeja ja asetuksia. Miten se on noiden juttujen vanhenemisen kanssa jos ei ehditä käsitellä?