keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Maanantaisia uutisia


Paavi Franciscus puhui maanantaina italialaisille toimittajille median synneistä ja siitä kuinka media voisi välttää niitä.

En paljoakaan perusta omistajaohjauksesta, mutta tällä kertaa kyseessä on niin painava asia, että laitan tähän linkin, jotta rakkaan Yleisradiomme toimittajat voisivat meditoida noita viisauden sanoja aamupalavereissaan. Näyttää siltä, että koko hyvän toimittajatyön perusteet on puheessa tiivistetty kolmeen kohtaan. Eli yhtiömme elpymistä ja kukoistusta odotellen:

Avoid the sins of the media

4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Jos YLEn toimittajat jättäisivät kaikki nuo kolme syntiä tekemättä, mitään ei jäisi heidän tuotoksistaan jäljelle.

IDA kirjoitti...

No he voisivat silloin itse uudistua ja jättää vähemmälle sen kyttäämisen uudistuuko kirkko ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oletko seurannut KTP:n tilannetta? Honka tuomittiin pelaamaan Kakkosessa. Näin KTP varmaan saa liigapaikan? Onko KTP:n materiaali semmoinen että sillä pysyy liigassa?

Miten arvioit Athletic Bilbaon taivalta Mestarien liigan lohkovaiheessa? Se jäi kolmanneksi joten se jatkaa europelejä Eurooppa-liigan puolella.

IDA kirjoitti...

Jalkapallo on pettymysten peli. Suunnitelmat Turun ja Tampereen matkoja varten kesällä olivat valmiina ja nyt sitten tippui pohja pois, kun KTP nousee liigaan. Päivän lehden mukaan joukkueen materiaali on vielä vajaa ja auki, mutta kaikki sopimuksen tehneet pelaajat ihan kelpoisia liigaan ja pelaajia, joiden kanssa sopimus olisi tehty, vaikka nousu olisi tapahtunut jo syksyllä.

Athleticin europelit menivät surkeasti. Toivottavasti euroliigaankaan ei jäädä kuppaamaan, vaan tiputaan reilusti pois, jotta voi kokonaan keskittyä sarjapeleihin. Huomenahan on Espanjan cupin ottelu, mutta valitettavan myöhään.