tiistai 21. helmikuuta 2012

Lumisade

Elettäessä viimeistään vuonna 2010 käsiin räjähtävän työvoimapulan aikaa täällä Suomessa, oli mukava nähdä, että Kepudemarikokoomuksen asiantuntijat Kimmo Sasi, Antti Kaikkonen ja Riitta Myller olivat aamukahvitelevisiossa puhumassa siitä kuin Kreikan pitää nyt saada työllisyys kasvuun ja talous elpymään. Puhuisin näissä asiantuntijayhteyksissä mieluummin tyhmyydestä kuin tietoisesta valehtelemisesta, sillä tyhmyys ei ole mikään synti. Uutisissa taas Olli Rehn kertoi Brysselissä vitsin englanniksi ja evankelisluterilainen kirkko kertoi aloittavansa huomenna ekopaaston torjumaan ilmastomuutosta. Siinä tunsi jotenkin ylpeyttä maabrandin puolesta. Sitten, kun ruutuun tuli neljä naista, joista kaksi oli psykologeja, kertomaan millainen on ihanteellinen, yleisradiolainen perhe huomasin ilokseni, että ulkona on alkanut sataa lunta ja suljin television. Lunta on kiva luoda!

7 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Mitä tyhmää on toteamuksessa, että työllisyys pitäisi saada kasvuun?

IDA kirjoitti...

Toteamuksessa ei ole mitään tyhmää ja se on tavoitteiltaan jalo. Tyhmyys on tässä yleisestä eetoksesta, jonka vallassa suomalaiset poliitikotkin voivat nyt kuvitella, että heillä olisi ratkaisuja huutavan työvoimapulan synnyttämiseksi myös Kreikkaan.

IDA kirjoitti...

Jalo siis sikäli, kuin työ nähtäisiin vastuullisena osallistumisena yhteiselämän rakentamiseen. Ellei näin nähdä, niin silloinhan se on tietenkin vain turhaa, ihmisen sielulle vahingollisen rahan ansaitsemista.

Tomi kirjoitti...

IDA, mitä vikaa on BDSM-lesboissa?

IDA kirjoitti...

Ei mitään.

En vain jaksa heitä aamulla kello 8 Yleisradion aamukahviohjelmassa kertomassa perhe-elämästään. Ihan mukavia ja hienoja ihmisiä heissä on, jos myös varmasti vähemmän hienojakin.

Tomi kirjoitti...

IDA, tarkistin ohjelma tiedoista, sinun lesbosi ja hänen orjansa ovat oikeasti äiti ja tytär.

IDA kirjoitti...

No olen pahoillani tästä. En katsellut ohjelmaa sen pidemmälle kuin, että psykologit oli esitelty.

BDSM - kulttuurissa on siis ainakin se vika, että tunnusmerkit ovat hämääviä.