keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Sweet Home Kentucky


Covingtonin lukio Kentuckyssä on kuulemma suljettu valistuneiden aikuisten lietsoman väkivallan uhan ja suoranaisten tappouhkauksien vuoksi. Koulu on katolinen, joten liberaalin median vihan sitä kohtaan voi ymmärtää, mutta sitä on mahdoton ymmärtää, että nämä liberaalissa mediassa työskentelevät ihmiset ovat aikuisia ja heitä pidetään täysin yhteiskuntakelpoisina.

Niille, jotka eivät tunne tapahtumien taustaa tässä lyhyt selostus. Mustat heprealaiset israeliitit olivat pitämässä omaa mielenilmaisuaan Lincoln mermorialilla. Samassa paikassa oli myös Omaha-intiaanien mielenosoitus, jota Mustat heprealaiset israeliitit parhaansa kykynsä mukaan solvasivat ja jolle he väkevästi julistivat sanaa vastalauseista piittaamatta. Noin tunnin kuluttua paikalle alkaa ilmestyä Covingtonin lukion March for Lifeen osallistuneita oppilaita odottamaan busseja, jotka veisivät heidät kotiin. He seurasivat heprealaisten, jotka suomalaisen median mukaan olivat neljä mustaa poikaa, mielenosoitusta, joten heprealaiset rupesivat julistamaan sanaansa myös heille solvaten heitä hinteiksi, pedofiileiksi, saatanoiksi ja yleensä kaikeksi mitä nyt heille sattui mieleen tulemaan. Jonkun ajan kuluttua koululaiset kerääntyivä rappusille hieman kauemmaksi. Heprealaisten israeliittien edelleen jatkaessa huuteluaan koululaiset vastasivat heille ryhtymällä huutamaan koulunsa joukkueiden kannatushuutoja. Tässä vaiheessa intiaanit tulevat kauempaa rummuttamaan koululaisten joukkoon. Katsojasta vaikuttaa, että he tulevat nimenomaan komppaamaan koululaisten kannatushuutoja ja varmaan koululaisetkin käsittivät niin. Myöhemmin sitten paljastui, että ainakin yhden rummuttajan osalta kyseessä olikin ammattimielenosoittajien mediaa varten tekemä julkisuustemppu, johon kansainvälinen ( tai USA:lainen ja suomalainen ) media kärppänä tarttuikin. Kaikkihan tietävät, että propagandainnossaan USA:n liberaali- ja sieltä suoraan kopioiva suomalainen media eivät faktoja jaksa tarkistaa.

Tapahtuma on Mustien heprealaisten israeliittinen toimesta tarttunut videolle kokonaisuudessaan. Väitän omaa kuvaustani todenmukaiseksi, mutta jokainen voi katsoa tapahtumat myös itse: video.

Videon kohokohtaan, ja ainoa järkevään kohtaan, päästään koululaistaen lähtiessä bussien saavuttua juoksemaan niitä kohti huudellen innokkaasti: "Let's go home!" Sinänsä valitettavaa, että propagandistisen ja verenhimoisen median lonkerot ulottuvat nykyisin koteihin asti, mutta sille emme voi mitään. On Kentuckyssä silti varmasti parempi olla kuin Washingtonissa tai Lasitalossa, sillä on sitä ainakin lähempänä totuutta silloin.

Ensimmäisen kerran videota katsoessa tuli mieleen, että maailma olisi parempi paikka, jos Reza Asanit, Michael Greenet ja heitä seuraavat suomalaisen median toimittajat kaltaisineen liittyisivät reilusti Mustiin heprealaisiin israeliitteihin julistamaan sanaansa sen sijaan, että yrittävät korostaa omaa asemaansa näiden "mustien poikien" kustannuksella.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä penaali Ville Similän pläjäys on kyllä voittaja. Äkkiseltään voisi luulla, että tuollainen ikenien tuulettaminen tuottaisi jo työnantajan puolelta jotain vaatimuksia totuudessa pysymisestä:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005971840.html

Tuossa ei taida olla mitään oikein.

IDA kirjoitti...

On se siinä mielessä oikein, että se on valokopion tarkka jäljennös jonkun amerikkalaisen tai englantilaisen vasemmistolehden jutusta.

Korjauksetkin on näköjään tehty niin, että itse valhetta ei tarvitsisi myöntää.

Anonyymi kirjoitti...

Vilpittömästi, katolisuutta millään tavalla haastamatta, olisin kiinnostunut kuulemaan mitä ajattelet tästä: https://www.oikeamedia.com/o1-99312

Itse luterilaisena muistan Johannes Paavali II:sta erittäin myönteisesti. Myös saksanmaan paavia.

Ovatko asiat siltä miltä ne näyttävät vai ovatko asiat toisin? Toki olen ulkopuolinen enkä välttämättä näe kaikkia nyansseja Rooman toiminassa.( Jos viestini on vähänkin epäasiallinen mielestäsi, poista se armotta, ymmärrän sen hyvin.)

jope

Veijo Hoikka kirjoitti...

Olisi pitänyt saada J Edgar Hooverille vertaisensa seuraaja.

IDA kirjoitti...

Anonyymi: Oikea media on tuossa väärässä. Nykyisestä paavista ollaan montaa mieltä, mutta otsikko ja juttukin on täyttä huuhaata.

Lähi-idässä on lähinnä orientaaliortodoksisia, katolisia ja ortodoksisia kristittyjä ( ja kopteja tietysti Egyptissä ). Voisi kysyä kiinnostavatko nämä kristityt Oikeaa mediaa mitenkään muuten kuin potentiaalisina kitaran rämpyttelijöinä vapaiden suuntien teltoilla?

On käsittääkseni nimenomaan paikallisten piispojen toivomus, että Vatikaani ei ottaisi julkisia kantoja ainakaan konsultoimatta heitä. Muslimien raivo on tunnetusti helppo sytyttää täyteen kiihkoon parilla sanalla ja se kohdistuu sitten noita paikallisia krisittyjä kohtaan, jotka ovat lähes täysin suojattomia sitä vastaan. Paikalliset piispat, papit ja seurakuntalaiset tietävät tilanteet parhaiten, joten kannattaa seurata heidän lausuntojaan. Vatikaanilla ei ole mitään sotilaallista voimaa, jolla se voisi turvata Lähi-idän kristittyä, eikä länsimaisilla "kristityillä" yhteiskunnilla ole siihen mitään haluja. Silloin on joskus viisaampi olla hiljaa, jos haluaa kristillisyyden säilyvän, kukoistavan ja kasvavankin Lähi-idässä ja lähettää sinne ihmisiä ja apua ilman jokaisen median otsikoihin nousevia iskulauseita.