perjantai 31. maaliskuuta 2017

Rasistipallo


Olen siitä poikkeuksellinen ihminen, että pystyn kevyesti erottamaan eri päärotujen edustajat kadulla ohi kulkevasta, satunnaisesta ihmisjoukosta. Pystyn melko tarkasti poimimaan sieltä jopa eri kansalaisuuksia. Eli olisin varmasti hyvä rasistipallossa. En kuitenkaan pelaa sitä. Itse asiassa en enää pelaa oikein mitään pallopelejä. Tarkkailen kuitenkin Athletic Club Bilbaon otteita Espanjan liigassa ja odotan innolla Kotkan Työväen Palloilijoiden tulevaa kautta. Se, että jalkapallon kyljessä pelataan mainostarkoituksessa myös rasistipalloa, johtuu siitä, että UEFA:n, FIFA:n ja muiden vastaavien korruptoituneet, vanhat ja irstaat miljonäärit tarvitsevat loputtomasti lisää rahaa, josta me emme taas välitä.

Jos suomalainen haluaa äänestää kunnallisvaaleissa egalitarismia ja liberalismia vastaan, niin ainoa mahdollisuus siihen on äänestää minua Kotkassa. Numeroni on 301.

Vakaa vaalililupaukseni on, että teen edellisessä bloggauksessa olleesta suomennoksesta paremman ja luettavamman. Minusta tekstin idea pätee moneen muuhunkin asiaan kuin maahanmuuttopolitiikkaan.4 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Rasistipallon suhteen suurin ongelma näyttää olleen ja olevan, että Perussuomalaiset pelaavat sitä kiltisti vastustajien sanelemilla säännöillä näiden vielä siirrellessä maalitolppia koko ajan.

Näkisinkin suotavaksi siirtyä soinilais-pirkkoruohonenlerneriläisestä tottelemismetodista viikinkimetodiin:

edesmennyt Tony Halme veti eräässä TV-haastattelussaan maton toimittajan jalkojen alta mallikelpoisesti. Alusta asti haastavan ivallisesti esiintyneen toimittajan kysyessä naama vinossa Halmeen EPO-hormonin käytöstä, Viikinki täräytti: "Joo! Olen käyttänyt kaikki epot, hepot ja tepot!"

Toimittajan suu meni täyteen jauhoja, ja Viikinki pääsi vyöryttämään vapaasti jatkaen olevansa kehonrakentaja, jotka kaikki käyttävät kemikaaleja; jos joku väittää, ettei käytä, hän valehtelee.

Niinpä siis vastustajien alkaessa pelata rasistipalloa Perussuomalaisen olisikin kajautettava: Joo! Olen rasisti!" Kun vastapelurit putoavat istumaan maton lähdettyä alta suu täynnä jauhoja, pääsee Perussuomalainen vyöryttämään vapaasti selittäen mikä ero on maahanmuuttokritiikillä ja rasismilla.

IDA kirjoitti...

Liikaa on menty peliin mukaan. Ei kuitenkaan ole mitään syytä sanoa olevansa jotain mitä ei ole. Pitää ehkä vain välttää mitään konkreettisia asioita korkeammalla olevaa keskustelua niiden kanssa, jotka opettelevat maailmankatsomuksensa ulkoa suoraan amerikkalaisteinien opinnäytetöistä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuvailinkin viikinkimetodia tosiaan vähän virheellisesti. Ei tietenkään siis pidä tunnustaa olevansa jotain mitä ei ole, koska vastapuolihan vain irrottaa sen asiayhteydestään ja käyttää lyömäaseena.

Pointti oli siis siinä, että vastustajalta on pyrittävä vetämään matto jalkojen alta ja lyömään jauhot suuhun, että päästään oikaisemaan omaan rauhalliseen tahtiin tämän suoltamat epäoikeudenmukaiset ja lähtökohtaisesti väärät syytökset.

IDA kirjoitti...

Joo, tuo on totta. Jotenkin pitää ohittaa koko paloilu ja mennä varsinaiseen asiaan. Samalla pitäisi vielä pystyä välttämään politiikassa yleinen, ympäripyöreä tyhjänpuhuminen.