keskiviikko 29. toukokuuta 2013

La Manif Pour Tous

Johtajamme on ollut Ranskassa marsilla ja Ranskan tilanne on siten päässyt myös YLE:n, Mainostelevision ja Helsingin Sanomien uutisiin, joten todetaan heti, että vastoin Suomen median väitteitä

La Manif Pour Tous

Ei ole konservatiivinen, katolinen, eikä uskonnollinen liike. Se on pikemminkin poliittisesti liberaali, täysin uskonnoton liike ja muistuttaa tavallaan alkuaikojen vihreitä kansanliikkeenä. Nykyisestä, vihreästä valtiososialismista se on tietysti yhtä kaukana, kuin kaikki muutkin vapautta arvostavat ihmiset, mutta missään tapauksessa siis kyse ei ole konservatiivisesta, eikä varsinkaan uskonnollisesta liikkeestä. Kokoomuksen Lasse Männistö kommentoi Soinin osallistumista marsiin YLE:lle seuraavasti:  "Toivoisin, että paitsi mietitään omaa kantaamme, niin miettisimme myös tätä laajempaa Suomi-kuvaa, aina kun kansainvälisillä areenoilla päätetään profiloitua.Toivoisin, että paitsi mietitään omaa kantaamme, niin miettisimme myös tätä laajempaa Suomi-kuvaa, aina kun kansainvälisillä areenoilla päätetään profiloitua." Mitä mainioin toivomus. Kokoomuksen olisikin syytä miettiä haluaako viestiä Euroopassa kuuluvansa sosialistien vai oikeistoliberaalien leiriin. Männistö itse on tässä asiassa ilman muuta sosialistien leirissä. Konservatiivista puoluetta Kokoomuksesta tuskin saa enää kirveelläkään, mutta ehkä vajoamisen täydeksi sosialistipuolueeksi voi vielä estää.

Myös katolinen ja ehkä jopa radikaalin konservatiivinen Civitas järjesti oman marssinsa samaan aikaan. Soini kuitenkin siis osallistui La Manif Pour Tousin marssille. Suomen valtiososialimia kuvaa aika hyvin, että vihreiden ville niinistöt pitävät mielenosoitusta ihmisoikeuksien vastaisena. Täytyy olla omassa kuplassaan elävä byrokraatti, jotta voi nimitellä noin Ranskan homoseksuaaleista, muista vähemmistöistä ja normiranskalaisista koostuvia, vapaita kansalaisia. Myös Kirsi Virtanen on häpeissään, mutta meidän maalaisten pitää kai aina muistaa, että on sentään asunut Ruotsissa. Itse luonnollisesti, jos olisin Ranskassa ollut, olisin osallistunut Civitaksen mielenosoitukseen, jos minua ylitpäätään olisi saatu osallistumaan mihinkään mielenosoitukseen. Soinille kuitenkin täydet pisteet. On erittäin hyvä, että maassamme on poliitikkoja, jotka kykenevät rakentamaan pysyviä poliittisia suhteita myös muihin, kuin Euroopan sosialistipuolueisiin, jotka nykyään ovat kaikkea muuta kuin työväenpuolueita.

4 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Joo, Lihapulla marssi muiden idioottien kanssa rajoittamassa muiden oikeuksia.
Siinäpä liideri, joka ei sekoita kamelipaimenten pronssikautista hölynpölyä nykypäivään.

Kumitonttu kirjoitti...

Hassua että ylipainoista valkoista miestä saa haukkua läskiksi lihapullaksi, mutta sanopa mustaa miestä neekeriksi niin olet rassisti.

Tomi kirjoitti...

Kumis, neekeri-sanalla ja varsinkin sen ulkomaisilla vastineilla on suuri historiallinen painolasti. Se liitetään orjuuteen ja rotuoppeihin.

Pidän neekeri-sanan käyttäjää sivistymättömänä moukkana ja rasistina.

Soinin läskiys on lähinnä henkistä laatua. Hänen ajattelunsa on suoraan menneisyydestä

IDA kirjoitti...

Ei sillä mitään historiallista painolastia ole, vaan poliittisesti luotu painolasti. Sana loukkaa suomalaisen yhteiskunnan parhaiten toimeentulevaa kolmannesta kansanedustajista toimittajien kautta yliopiston professoreihin. Muuallahan sana on käytössä.

Kannattaisi myös vilkaista omaa käytöstään ennen kuin rupeaa pitämään muita moukkamaisena.

Menneisyydessä ajattelu olikin selvästi laadukkaampaa kuin nykyisin. Tai ainakin sen aikaiset Bonot ja muut on autuaasti unohdettu.