lauantai 3. marraskuuta 2012

Fiilistä ja fyrkkaa

Jotenkin tekisi mieli kirjoittaa tästä jutusta: Tunteista rahaa, jonkilainen parodia, mutta tässä varsin pahassa flunssassa tyydyn vain naureskelemaan jutulle itselleen.

On toisaalta hyvä tietää, että hallituksen tehdessä kaikkensa, että teollisuuden ja tuotannon edellytykset ajetaan tässä maassa alas, se toimii kuitenkin uutterasti sen eteen, että voimme tulevaisuudessa elää myymällä rodullistettujen identiteettien ohella jatkuvaa pöyristymistymistämme ja loukkaantumistamme. Ja se nyt on ainakin totta, että tässä konkurssissa 100 miljoonaa on pieni raha.

Ja jutun mukaanhan rahattomuudesta ja aineettomuudesta johtuva kilpailuetu voidaan hyvinkin nostaa strategian keskiöön, joten voi Suomella poliittinenkin tulevaisuutensa olla tälläkin hallituksella.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Tapasin Tekesin pomot viime vuonna hallitusohjelman julkistamisen jälkeen, ja kysyin että miten he suhtautuvat yritystukien karsimiseen. Yllättäen totesivat ihan avoimesti, että heidän työnsä tuloksia on mahdotonta mitata. Uskon.

IDA kirjoitti...

Suomessa on kummallinen eetos, että myytäisiin tietotaitoa tuotantoon, mutta ei itse tuotettaisi mitään. Tuhoon tuomittu idea.