keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Lääkäri ja anarkisti

- Päivää.
- Päivää. Kärsin vakavasta homofobiasta ja erittäin vakavasta islamofobiasta.
- Niin?
- Sitä niin, että jotain pitäisi tehdä. Jos tämä on kroonista niin enhän minä herranjumala voi ainakaan töissä jatkaa tällaisten tautien vaivaamana.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lääkärin suositus: Ainakin homofobiasta kärsiville on erilaisissa kristillisissä yhteisöissä tarjolla "syvälle menevää" eheytysterapiaa, jolla vaivasta pääsee eroon.

Pätee myös pedofiliaan.

Se olisi sitten 100 euroa ja kassan kautta, kiitos.

IDA kirjoitti...

Taidat anonyymi nähdä unta vain.

Ei terveyskeskuslääkäri, eikä yksityinen lääkärikeskuskaan, veloita 100 euroa, eikä myöskään voi neuvoa muuta kuin virallisesti auktorisoitua hoitoa.

Toisaalta eräänlaisen ihmemaan kuplassahan tässä edellään. Mukavan todellisuutta paljastavaa kuitenkin, että yhdistät homoseksualismin ja pedofilian.

Anonyymi kirjoitti...

"Mukavan todellisuutta paljastavaa kuitenkin, että yhdistät homoseksualismin ja pedofilian."

Väärin meni: yhdistän pedofilian ja homoFOBIAN, mitkä molemmat puolestaan yhdistyvät kirkollisissa yhteisöissä, kuten ihan lehdissä on viime vuosina toistuvasti kirjoiteltu. Ootko lukenut?

IDA kirjoitti...

En juurikaan lue lehtiä. Tiedän muutenkin, että sekulaarihumanistit ovat älykkäitä ja hyviä, eivätkä koskaan tee rikoksia tai harrasta mitään pahaa. Jos vain kaikki osaisimme kuvitella kuten he, maailma olisi hyvä paikka. Väitetään, että se olisi helppoa, jos vain yrittää, mutta ainakin itse olen niin laiska julli, etten viitsi.

Missä kristillisessä yhteisössä on tarjolla terapiaa homofobiasta kärsiville? Olen vilpittömän kiinnostunut, koska olisihan ilmainen ja pyyteetön hoito anarkistillemme sentään hienoa.

Anonyymi kirjoitti...

"En juurikaan lue lehtiä."

Jotenkin arvasin tuon.

"Tiedän muutenkin, että sekulaarihumanistit ovat älykkäitä ja hyviä, eivätkä koskaan tee rikoksia tai harrasta mitään pahaa."

Hyvää päivää kirvesvartta. Jos yhteys aiheeseen on se, että sinua harmittaa kristillisten piirien käryäminen sananmukaisesti housut kintuissa asioissa, joita vastaan he kuumeisesti tappelevat ja synniksi sanovat, niin ymmärrän.

"Jos vain kaikki osaisimme kuvitella kuten he, maailma olisi hyvä paikka. Väitetään, että se olisi helppoa, jos vain yrittää, mutta ainakin itse olen niin laiska julli, etten viitsi."

En tuonkaan sitaatin merkitystä ymmärrä tässä kontekstissa, mutta on toki mielenkiintoista, että kovasti kristilliseen etiikkaan (puheissaan) tykästyneenä arvon bloggari ei kuitenkaan halua tavoitella hyvää ja parempaa maailmaa. Olen kyllä kuullut puhuttavan leipäpapeista, mutta tauti taitaa olla edennyt leipäseurakuntalaisiin asti.

"Missä kristillisessä yhteisössä on tarjolla terapiaa homofobiasta kärsiville? Olen vilpittömän kiinnostunut, koska olisihan ilmainen ja pyyteetön hoito anarkistillemme sentään hienoa."

Sitä on Burning Booksissa kuulemani juorun mukaan tarjolla samassa paikassa kuin missä tuo blogistuksen kirvoittanut keskustelu käytiin.

IDA kirjoitti...

"Jos yhteys aiheeseen on se, että sinua harmittaa kristillisten piirien käryäminen"

Ei minua harmita. Jos harmittaisi, niin ehkä se, että ensimmäinen kommentti ei millään tavoin liity blogiin, vaan siinä piti tulla vääntämään jostain kristillisestä terapiasta.

"Sitä on Burning Booksissa kuulemani juorun mukaan tarjolla samassa paikassa kuin missä tuo blogistuksen kirvoittanut keskustelu käytiin."

Älä? Taidat olla ihan tuttuja. Miltä tuntuu kirjoitella anonyymina tuttujen blogeihin?

Ei blogin kirvoittanutta keskustelua ole käyty yhtään missään.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei minua harmita. Jos harmittaisi, niin ehkä se, että ensimmäinen kommentti ei millään tavoin liity blogiin, vaan siinä piti tulla vääntämään jostain kristillisestä terapiasta."

Enpä usko, etteikö vähän sieluasi riepoisi. Alkuperäiseen blogiin voi linkittää monia teemoja koska mitään yksiselittäistä sanomaa siinä ei vissiin ollut, eikä sitä keskustelua ollut missään käyty.

"Älä? Taidat olla ihan tuttuja. Miltä tuntuu kirjoitella anonyymina tuttujen blogeihin?"

Enpä usko. Mutta ei tämä oikein miltään tunnu, tai ehkä samalta kuin pitää plokia.

Ilkka kirjoitti...

Pakko avautua vaikka ei liitykään aiheeseen (avauduin hommassa itseasiassa ja eiköhän sieltä tule jotain mölinäkommentteja asiaan liittyen).

Perusturvallisuuteni järkkyi parisen viikkoa sitten kun yksi melko siististi pukeutunut kaveri halusi nk. niistää nenäni lähigrillillä ihan sen takia että luuli minua puolalaiseksi.

Homman kriitikkosiivellä tuskin on vastausta siihen pitäisikö minun nyt muuttaa valmistautumattomana (ilman työpaikkaa) takaisin Suomeen & ryhtyä elämään mm. sinun verovaroillasi.

Se on aito se pelko että ei välttämättä ulkomaalaisena voi ihan 100% luottaa viranomaisiin kun on kantis vastassa, niin se vaan on, matala profiili on hyvästä, välttää ristiriitatilanteita etc.

Vaikka Euroopassa elänkin :)

Ens vuonna vois hakea kansalaisuutta mut katsotaan nyt. Homman änkyräsiipi vituttaa & Jussille laitoin meiliä tosta facehommasta jotta ei näin (siitä oli ihan rakentavaa palautetta kyllä hommassa, yllätyin oikeasti), rakentavasti koetin kovasti kyllä, ihan häntä äänestäneenä.

Olen erittäin_vahvasti nykyisin sitä mieltä että kritiikki on ok, keskustelua tarvitaan. Sen lietsomisen (jota esim sinä et harrasta ollenkaan) voisi itsekukin esim tunkea perseeseensä, näin aidan toiselta puolelta esim Sinn Fein vaalitilaisuuteen osallistuneena todeta...

Ja elintasopakolaisuudelle edelleenkin njet, se oli se juttu josta olen edelleenkin Jussin kanssa 100% samaa mieltä.

Ilkka kirjoitti...

Ai niin. Täällä juuri maksoin terveyskeskuskäynnistä 100 €, oli hermopinne (on kyllä vieläkin mut lääkitys & lähete fysioon jo voitettu kanta) tossa oikealla puolella, heijastuu käteen lapaluun alta että kokko tuntuu olevan oikeassa kädessä kytemässä, ei meinannut pystyä olemaan (IT-vaivoja).

Tottakai toi sun & anon debaatti tais olla jotain kuittailua, sinänsä ihan tarpeetonta mun puuttua. Sanon kuitenkin jotta Koiviston ex-lafkahan niitä palveluja tarjoaa niinkuin varmaan tiedätkin, keskustelun source sieltä kumpuaapi.

Lämmittää sydäntäni tuo lausahduksesi: "Mukavan todellisuutta paljastavaa kuitenkin, että yhdistät homoseksualismin ja pedofilian.".

En ole koskaan pitänyt sua ihmisarvoa halventavana ihmisenä. Kaljalle haluaisin kanssasi jos reittimme joskus sattuvat kohtaamaan, on täs sua senverta monta vuotta jo luettu :)

IDA kirjoitti...

Mitä siellä on puolalaisia vastaan?

Itse aikanaan ( laivalla ) Puolassa suomalaisten duunarien kanssa olelleena ja täällä taas nyt viime aikoina puolalaisia duunareita tavanneena olen havainnut seuraavan eron: Kun me rellestimme Puolassa vapaa-ajat ryypäten ja huorissa käyden, niin puolalaiset duunarit käyvät täällä sunnuntaiaamuisin ( ja muutenkin ) kirkossa. Tässä suhteessa selkeästi Puola 6 - Suomi 0. Muuten tietysti puntit varmaan tasoittuvatkin.

En kyllä usko, enkä varsinkaan toivo, että ajat niin koviksi menisivät, että et tänne uskaltaisi takaisin tulla ;)

Ilkka kirjoitti...

Hmm, ihan ei tullut oltua selvitepäin eilen, oli näemmä avautumisilta mulla kirjallisesti. Ai mitäkö polakkeja vastaan? Noh täällä oli niitä älytön määrä vielä 2007 kun tänne muutin, tuli tossa heinäkuussa neljä vuotta täyteen täällä (niin ja ennen en vienyt mutta nyt kyllä vien jo jonkun irkun duunin, security adminin hommia ihan lontooksi koko ajan vaikka oisin finskienkin kanssa tekemisissä, hoituis lokaaliltakin moiset hommat). Arviot vaihtelee mutta täällä saattoi kovimpien arvioiden mukaan olla parhaimmillaan jopa neljännesmiljoona polakkia. Perinteistä "ne vie meidän duunit/naiset" hommelia luulisin. Ja kun ne on blondeja useasti niinkuin minäkin niin 1+1 = 2 vaikkei olisikaan. Suuri osa lähti mutta kyllä täältä vieläkin kymmeniätuhansia löytyy. Luulisin että Irlannin fudismaajoukkueessa vuonna 2030 pelaa 1-2 puolalaisen sukunimen omaavaa kaveria avauksessa, senverta niitä tänne tais jäädä ;)