torstai 1. syyskuuta 2011

Virkavaltaistuminen

Oikeassa maailmassa kirkonkelloja soitettaisiin kello 18:00. Kouvolassa kelloja soitetaan kaupungin virastotalolla kello 18:30. Pieni, mutta kummallinen ajan ja paikan vääristymä, joka tekee maailmasta epätodellisen, nyrjähtäneen tuntuisen.

Se olisi ilman muuta korjattava.

5 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Toisaalta, mitä mahtaa kello oikeastaan olla Kouvolassa silloin kun Neiti Aika sanoo "18:00"? :)

IDA kirjoitti...

Talviaikana nuo kellot soivat muistaakseni noin 17:30 joten
Kouvolalle hyvä mainoslause tuosta: "Kouvola, aina puolisen tuntia aikaansa edellä" :)

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei liity otsikon aiheeseen, mutta katsoitko perjantain Moldova-pelin? Se päättyi mukavasti 4-1, vaikka nollaa ei pidetty. Mitä mieltä olet Teemu Pukin suorituksesta? Ottelussa pelasivat myös veikkausliigapelaajat Alexander Ringi ja Timo Furuholm. Miltä heidän peli näytti? Oisko heillä edellytyksiä päästä ulkomaisiin seuroihin?

Mitä arvelet huomisesta Alankomaat-pelistä? Minkälaisella kokoonpanolla ja pelityylillä Suomi ja Alankomaat pelaavat? Mitä arvelet miten pelissä käy? Onko Suomella mahiksia?

IDA kirjoitti...

Nyt pistit pahan.

Katselin kyllä peliä reilusta 20 minuutista eteenpäin, mutta kirjoittelin siitä samalla. Hyvää peliä Suomelta se oli. Ihmettelin kyllä miksi Pukki yleensä enää siinä vaiheessa otettiin hyökkäykseen, mutta näissähän ei ole varsinaista panosta.

Huomiseen peliin kannattaa varmaan lähteä ennakkoluulottomasti. Jos mahdollisuuksia jatkoon olisi, niin tietenkin hulluna puolustaen, mutta kun ei ole, niin ihan siltä pohjalta, että kotipeli, kotivoitto.

Veikkaisin kuitenkin Hollannin 1 - 2 voittoa.