sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Athletic Club - Valencia LIVE

No jaa. En tiedä ehdinkö edes näkemään. Aseman isolla screenillä Racing pelailee Villarrealin kanssa, tilanne 1 - 0. San Mamesilla ottelu alkaa kello 22:00 Suomen aikaa. Sinne nyt ei ainakaan tästä ehdi, mutta, kuten päivän evankeliumiteksti antoi ymmärtää, tällaisista asioista on turha huolta kantaa: jos näen jossain niin näen, ellen niin en. Selostihan se Anssi Kukkonenkin sokkona.

Balenziaga

Tuomarina toimii Muñiz Fernández Anderlechtissä syntynyt alakuloinen heppu, joka on tuominnut peräti 26 Athleticin ottelua saldolla 8 voittoa, 8 tasapeliä ja 10 tappiota. Iloisemman ilmeen saavuttaminen on siis vielä mahdollista. Näillä siis mennään. Jotenkin sitä toivoisi, että Amorebieta olisi jo niin kunnossa, että voisi olla avauksessa, mutta kun ei niin ei. Ja kyllä puolustuslinja varmasti pitää. Veikataan rapiasti 3 - 0.

Puoliaikatulos: Athletic Club 1 - Valencia 0

Ehdin nähdä vain pari minuuttia lopusta, joten en totea muuta kuin, että Athlecin kotiasu on edelleen tyylikkään punavalkoraitainen paita ja mustat housut. Bilbaossa myös sataa. Maalin on tehnyt Llorente. Varoituksia ei ole yhtään, jollain Valencian Mehmetillä on yksi. Eli aika siistiä peliä ollut tämä ensimmäinen jakso.

71 minuuttia pelattu ja 1 - 1. Valencialta nopea vastahyökkäys ja maali. Llorente on jo ehtinyt ladella tolppaan ja muutenkin hyvä meno ollut päällä. David Lopez vaihdettiin heti Susaetaan.

Joopa joo. 1 - 2.

Lopputulos Athletic Club 1 - Valencia 2. Ei näin. Hyvää yötä, katsellaan huomenna taulukot ja tulevat pelit.