lauantai 12. joulukuuta 2009

Zaragoza

Puoliaikatilanne Zaragoza 0 - Athletic Club 0. Näen sieluni silmillä, että Athletic tekee voittomaalin oikealta laidalta tulevasta keskityksestä melkeinpä toisen puoliajan aluksi. Ellei näin käy on maailmassa taas yksi virhe lisää.

Iñigo Perez.

Tuomarina alarvoinen Velasco Carballo Madridista. 13 0ttelua 3 voittoa, 2 tasapeliä, 8 tappiota.

Asiaan hyvin etäisesti liittyen on todettava, että Karhulan Peli-Karhut voitti tänään naisen Suomen Cupin koripallossa.

Varoituksia tuomari jakoi ensimmäisellä jaksolla Amorebietalle, Iraolalle, Toquerolle ja San Joselle.

Lopputulos Zaragoza 1 - Athletic Club 2. Zaragoza onnistui lopussa yliajalla tekemään maalin, joten 0 - 1, joka tuli yllättäen vasemman laidan kautta ei jäänyt voittomaaliksi. Sarjataulukon päivitys maanantaina, kuin kierros on pelattu.

Sarjataulukko hieman myöhässä. 14. kierrosta pelattu ( Barcelonalla ja Xerezillä tosin 15. peliä jo )

XEREZ 7

Eli aivan eurokenttien tuntumassa tässä vaiheessa sarjaa. Periaatteessa tämä ennustelee mestaruutta muutaman vuoden sisällä. Tavoistani poiketen saatan kommentoida keskiviikon UEFA - matsia, jossa Athletic kohtaa kotonaan Werder Bremenin, sillä minulle on juuri muodostunut yllättävä henkinen side Werderiin. Ottelu alkaa hieman kello kymmenen jälkeen illalla Suomen aikaa.