sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Takaisin sorvin ääreen.

Tänään Athletic Club pelaa kotiottelun Sportingia vastaan. Sarjataulukossa Sporting on kaksi pistettä Athleticia jäljessä, joten voitto olisi mukava juttu. Tuomarina ottelussa on González Vázquez, vuonna 1966 Frankfurtissa syntynyt mies, jonka tuomarinura ei ole sujunut mitenkään hyvin: 15 tuomittua Atheleticin peliä, joista 4 voittoa, 5 tasapeliä ja 6 tappiota.

Valmentaja Joaquín Caparrós on määrännyt otteluun seuraavat pelaajat: Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, Etxeita, Llorente, Gabilondo, San José, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Castillo, Javi Martínez, De Marcos ja Xabi Etxebarria.

Athleticin junioreiden ja Liverpoolin b:n kautta edustusjoukkueeseen nostettu puolustaja San José teki ensiesiintymisensä viime kuussa Athleticin voitettua Austria Wienin 3 - 0. Se kunniaksi voisi ottelua ja kokoonpanotietoja odotellessa kuunnella latteaan Frankfurtin koulun tyyliin soitettua latinalaista populalaarimusiikia.

Athletic Club lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Iraizoz

Iraola
Etxeita
Amorebieta
Koikili

Susaeta
Javi Martinez
Gurpegi
De Marcos

Toquero
Llorente.

Vaihtopenkillä:
Armando
San Jose
Etxeberria
Castillo
Orbaiz,
Xabi Etxebarria
Gabilondo.

Puoliaikatulos: Athletic Club 0 - Sporting 0. Ei paljon kerrottavaa vaan tasaista palloilua. Jakson loppua kohden Athletic painosti jonkin verran. Avausmaali oli lähellä, mutta Javi Martinezin pää jäi noin viiden sentin päähän keskityspallosta.

Lopputulos: Athletic Club 1 - Sporting 2 eli ikävä kotitappio.

Sarjataulukko seitsemän kierroksen jälkeen:

BARCELONA 19
REAL MADRID 18
SEVILLA 15
DEPORTIVO 15

MALLORCA 13

VALENCIA 12
SPORTING 11
ESPANYOL 11
OSASUNA 10
ATHLETIC CLUB 10
UD ALMERÍA 9
GETAFE 9
ZARAGOZA 8
RACING 6
AT.MADRID 6
TENERIFE 6
VALLADOLID 5

XEREZ 5
MÁLAGA CF 4
VILLARREAL 3

Seuraava ottelu ensi sunnuntaina vieraissa Getafea vastaan. Sitä ennen kuitenkin UEFA-peli Portugalin ykkösdivisioonaan, madeiralaista CD Nacionalia vastaan torstaina kotona. Näistähän ei koskaan tiedä vaikka tuo pitäisi selkeästi voittaa.

4 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

1-0 lopputulos, olisiko? Kohta kommenteereihisi katsomaan käännöskukkasia :)

IDA kirjoitti...

Ihmeen kauan kestää puoliaika. 1 - 0 olisi aika realistinen. Kännissä käänsin ;)

IDA kirjoitti...

Matsi on siis käynnissä, mutta sen enempää streami kuin Athleticin sivujen seuranata ei ole ollut elossa ensimmäisen erän jälkeen. Sporting johtaa 1 - 2.

Ilkka kirjoitti...

Ja lopputulemakin näemmä, ah & voi.

Käännöksesi oli ok mutta Matruunalla oli sen verta runollisuutta mukana että käytin hänen käännöstänsä referenssinä Miguelille miten taipuisi kipale suomenkielellä :)

Sai kehujakin jo mokoma :)