lauantai 29. elokuuta 2009

Rikos aamutuimaan

Rikon vapauden, kansanvallan, ihmisoikeuksien ja
perusvapauksien kunnioittamisen sekä oikeusvaltion periaatteita ilmoittaen olevani tänään(kin) hyvin vieras- ja muukalaisvihainen.

Pidän myös seuraavaa tekstiä hyvin huolestuttavana. On ilmeisenä tarkoituksena, että Suomen lainsäädäntöä muokataan tuon EU:n puitesopimuksen mukaiseksi.

Halveksin luonnollisesti syvästi Martti Innasen tapaa pilkata borneolaista kansaryhmää ja tuomitsen sen jyrkän ehdottomasti, mutta valittaen totean, että parempaa taustamusiikkia tuolle Euroopan parhaiden aivojen luomalle paperille ei ole. Hyviä lukuhetkiä, sillä tuo on tekstiä, jonka lukeminen on tulevaisuudessa laillista.

13 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Googlen mainoksiin ilmeistyi tuoreimman bloggauksen myötä oikeusapua ja asianajoa käsitteleviä ilmoituksia. Kannattaisiko klikata?

IDA kirjoitti...

Kaikkien - korostan kaikkien - kannattaa aina klikata kaikkia mainoksia, koska ne sisältävä tärkeää informaatiota.

milla kirjoitti...

Asiasta viidenteen ja hieman valopilkkuja tunneliin. Perussuomalaisista nuorista (nuorenmielisistä) sikiää välittävää porukkaa. Tässä yksi esimerkki, johon juuri törmäsin. Tulee hyvä mieli, kun huomaa etteivät kaikki eivät ole ninasuomalaisia, vaan vaivannäköä ja pohdintaa löytyy (siis näiden sivujen lisäksikin:)).

http://jormanordlin.com/

IDA kirjoitti...

Perussuomalaisissa olisi muutenkin mielettömästi potentiaalia. Aika näyttää kuinka se hukataan ;)

No joo. Tällä hetkellä kyllä pahasti näyttää siltä, että PS:n pystyy milloin tahansa pilkkomaan strategisilla oikeudenkäynneillä, joita voidaan aika helposti nostaa, jos PS:n edustajat eivät suostu olemaan hiljaa. Ja kun tuo linkittämäni lainsäädäntö tulee voimaan hiljentäminen tehdään vielä helpommin.

On aika naivia luulla, että siinä oikeasti olisi kyse jostain rasismista. Todellisuudessa siinä vain käytetään rasismia, koska se on niin helppo leima iskeä poliittiseen, kansallismieliseen oppositioon. Ei kestä kauaa ennen kuin puhe EU:n hajoamisesta ja EU:sta irrottautumisesta on rasismia ja selvää muukalaisvihaa. Ellei väkivallan uhka olisi todellinen, itse tyytyisin vain seuraamaan tilannetta naureskellen tyyliin "sitä saa mitä tilaa"..."se mitä toivoo usein toteutuu" jne....

Mills kirjoitti...

Ja seuraava dosenttitason tutkimus aiheesta odotteleekin jo ilmestymistään:

"Puuronen Vesa Suomalainen rasismi"

IDA kirjoitti...

Todennäköisesti.

Olen nykyään ihan varma, että suuri osa mokutushössötyksestä johtuu siitä, että jotkut haluavat epätoivoisesti säilyttää ja luoda itselleen työpaikkoja. Se käy selvästi ilmi tuosta ylempänä mainitusta kirjastohankkeestakin, jolla on typerä nimi. Puuhaillaan projekteja ja myydään tyhjää. Niillä on ihan oma käsitteistönsäkin, jota muut eivät käytä, vähän kuin muinaisilla papeilla, turvaamassa sitä, että vain ymmärryksen omaavat pääsevät saarnaamaan :)

Mills kirjoitti...

Puurosen Vesan hanke on oikeastikin työn alla. Ainakin saanut apurahaa. Saas nähdä pääseekö blogisteja teokseen..:)

IDA kirjoitti...

Puuronen muuten saattaa yleisön tietoon omilla verkkosivuillaan seuraavaa:

K: Mitä eroa on yliajetulla koiralla ja yliajetulla somalilla?
V: Koiran edessä on jarrutusjäljet.

K: Mitä on 100000 juutalaista meren pohjassa?
V: Hyvä alku.

K: Mitä eroa on ryssällä ja ämpärillisellä paskaa?
V: Ämpäri
.

Ja paljon paljon muuta minkä vähemmän rasistinen yksilö olisi pystynyt ilmaisemaan hyvinkin paljon sivistyneemmin ja ytimekkäämmin.

http://www.joensuu.fi/syreeni/vesapuuronen/arkirasi.htm

Ehkä Purhosen laadullinen tutkimus tuleekin suurelta osin perustumaan siihen kuuluisaan itsereflektioon?

Kumitonttu kirjoitti...

Millalta hävyttömän hyvä löytö tuo Puurosen Vesku. En meinannut uskoa todeksi, mitä tuo idotiitti on saanut näppäimistöllään tuotetuksi:

Suomessa erityisen suosittuja ovat ruotsalais-, norjalais- tanskalais- ja venäläisvitsit. Vaikka huumori, siihen sisältyvä ironia ja parodia ovatkin vaikeasti tulkittavia, ainakin selvästi rasistisia käsitteitä ja stereotypioita hyödyntävät vitsit osana hallitsevan kulttuurin diskurssia ilmaisevat ja legitimoivat etnisiä, rodullisia ja kulttuurisia ennakkoluuloja. Ruotsalaisvitseissä ruotsalaismiehet esitetään yleensä tyhminä, pelkureina ja homoseksuaaleina. Seuraavassa esimerkki.

"Erik käveli pitkin Tukholman katuja hokien: - Kuningas on idiootti! Kuningas on idiootti!
Poliisi pidätti hänet ja oikeuden tuomio oli 11 vuotta vankeutta. Vuosi herjauksesta ja kymmenen valtiosalaisuuden paljastamisesta."


Sitaatin jälkimmäinen osa, siis tuo varsinainen vitsi, muuttuu vitsistä todellisuudeksi kun Erik-nimen muuttaa Mikko tai Jussi-nimeksi.

Mutta ihan oikeasti - ei kai ruotsalaisvitsit ole rasismia... Olivatko venäläiset rasisteja, kun loivat vinon pinon vitsejä, joissa Leonid-parkaa parjattiin idiootiksi?

Olin kuvitellut, että Virheitä Naisia typerämpiä juttuja ei voi enää keksiä, mutta Puurosen Vesa on lyönyt minut polvilleni.

IDA kirjoitti...

Kumitonttu:

Puuronen on ihan klassikko. Tuon linkin ( link ) kautta voi sukeltaa suoraan nykysosiologian ( bullshit ) pimeään ytimeen.

Tuskin on mokutuksessa ( multiculturalism ) aluetta, jolla Puuronen ei jotenkin hääräisi ( whine ).

Kumitonttu kirjoitti...

Puuronen on ihan klassikko.

No hyvä että minäkin kuulin hepusta vihdoin viimein jotain. Olin ajatellut tehdä tämän päivän verokortilla, mutta jos veroistani maksetaan jotain Puurosen Veskulle, niin taidanpa sitten tehdä kuutamokeikan.

IDA kirjoitti...

Huomaa esimerkiksi reippaan rohkea valehtelu tutkimusotteen vahvistamiseksi:

Samasta syystä yhdestä suositusta lakritsimerkin suojapaperista on poistettu mustan ihmisen tyylitelty pää. Rasistiset ryhmät käyttivät kyseistä tunnusta mustien vastaisissa t-paidoissaan.

Noilla siis mennään Suomessa dosenttitasolla.

Kumitonttu kirjoitti...

Kas kun Valkosuklaata saa vielä myydä, kun Neekerinpusu on rasistinen. Ei hemmetti; välillä olin itsekin ajatellut, että ehkä Suomessa tosiaan on rasismia enemmän kuin osaan nähdä kun siitä joka puolella muistutettiin, mutta jos rasismia nähdään ruåtsalaisvitseissäkin, niin sitten siirrän vastuun kaikella painollaan pois itseltäni. Jatkan hyvillä mielin kertomista vitsiä siitä neekeristä, joka aina kiihdyttäessään yli 80 kmh moottoripyörällään ehti vaivoin havaita maailman pimenevän ja kuulla hirveän pläjäyksen ennen kuin menetti tajuntansa ja heräsi sairaalassa...