perjantai 23. tammikuuta 2009

Muuttumattomat

Jo lapsesta asti minusta tällainen asenne on ollut jotenkin ok, mutta tällainen taas jotenkin salakavalan vastenmielistä ja ikävää.

Aiemmin luulin, että molemmilla on sama päämäärä, mutta nyttemmin olen tullut siihen tulokseen, että John Lydonin viileä uho on tarkoitettu kertomaan nimenomaan siitä mitä evankelisluterilainen kansankirkkomme, jonka tarkoitus lienee vain tradition ja uskonnon pilkkaaminen, edustaa. Uskontoa tai traditiota PIL ei oikeastaan pilkkaa, tai edes haasta, ainoastaan vain kertoo millaisia erilaiset uskon ja tradition siivellä ratastavat hameheikat ovat.

Kokonaan toinen juttu on, että olen hieman pettynyt taidemaalarin uraani. Huippuluokan mustesuihkulla tulostettuna tauluni ovat joko vähintäänkin hieman sotkuisia tai sitten aika latteita. Selitän asian itselleni niin, että pitäisi investoida A4:sta suurempaan tulostuskokoon ja toisaalta valokuvani ovat yllättävän onnistuneita, joten voipi olla, että Canonin mattapaperi ja valokuvantarkka tulostus ei ole taiteelle otollinen alusta. Toisaalta ainahan sitä voisi itsekin parantaa.

Tulostaminen on erittäin hidasta, mutta tähän asti tulostamistani ehdottomasti parhaan taiteellisen vaikutelman antaa yllättäen tämä maalaus. Tarjoukseni ryhtyä tuohon vaativaan tehtävään on edelleen voimassa, minkä Cursor muistiinsa merkatkoon. :)

2 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Odottelen edelleen tauluani. :)

IDA kirjoitti...

Tulee.

Se Portti ja horisontti on ihan paska, kun sen tulostaa A4 kokoon.

Oma Top 3 on tällä hetkellä tuo mitä sanoin ja sitten Katedraalin rakentajat ja Vaalihypnoosi?

Nuo kolme yhden hinnalla, eli ilmaiseksi ;) Portti ja horisontti tulee sitten kaupan päälle.