lauantai 17. tammikuuta 2009

Jalkapallonurkkaus

Aloitetaan tämä jo tänään koska huomenna eräs todellinen herrasmies täyttää kunnioitettavan määrän tasaisia kymmenvuosia ja pelin seuraaminen voi tästä syystä jäädä hajanaiselle huomiolle.

Athletic Club kohtaa siis kotonaan tänä vuonna hyvin menestyneen Valencian. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20:00. Athletic Club koostaa joukkueen otteluun seuraavista pelaajista: Iraizoz, Toquero, Koikili, Ustaritz, David López, Llorente, Yeste, Gabilondo, Armando, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez, Etxeita, Balenziaga ja Iago

Amorebietan on pelikiellossa 5 kerätyn keltaisen vuoksi. Susaetan poissaolo hieman ihmetyttää. Tosin kyseessä taitaa olla pelkkä normaali vaihtelu, sillä hän pelasi täyden pelin 15 päivä, kun Athletic otti 2 - 0 voiton Osasunasta ja jatkaa Cupissa kahdeksan parhaan joukossa. Seuraavalla kierroksella vastassa Sporting.

Valencian kokoonpanosta sen verran, että viime vuonna Bilbaon yöelämän pyörryttämä huippupakki Del Horno on näköjään joukkueen mukana.

Tuomarina ottelussa häärii Megía Dávila, mies Madridista, jonka saldo Atheletic Clubin liigaotteiluissa on 7 voittoa, 10 tasapeliä ja 7 tappiota. Epäilyttävä hemmo.

Viihteellisemmältä puolelta kerrottakoot, että FIFA 09 vaikuttaa todella pätevältä jalkapallopeliltä. Varastankin pleikkarin taas Xboxeilla ja Playstation kolmossilla hemmotelluilta kersoilta ja rupean pelailemaan. Tavoite on nousta Millwallilla ja kun lopulta kohtaan WestHamin kippaan kopallisen kaljaa kurkkuun ja menen pihalle mölisemään.

Reilu kolme tuntia pelin alkuun. Tällä hetkellä Bilbaossa sataa kevyesti vettä. Lämpötila 12 astetta celsiusta; kastepiste 9 celsiusta ja ilman kosteus 82 prosenttia. Näkyvyys on onnellisesti kuitenkin 4 kilometria mikä on hienoa koska streameja näyttää olevan alustavasti paljonkin tarjolla.

Avauskokoonpano:
Iraizoz

Iraola
Aitor Ocio
Ustaritz
Koikili

David Lopez
Javi Martinez
Orbaiz
Gabilondo

Ion Velez
Llorente

Vaihdossa:

Armando
Toquero
Etxeberria
Etxeita,
Gurpegi
Balenziaga
Yeste

Puoliaikatilanne: Athletic Club 2 - Valencia 2. Ei näin.

Lopputulos: Athletic Club 3 - Valencia 2. Jep.

Aika hieno tulos. En ehtinyt nähdä toista jaksoa ollenkaan - suvun naisille sanoisin, että pahempiakin ämmiä on nähty - mutta veikkaan sen olleen loistavaa pelia.

Sarjattaulukon päivitys iltaottelun jälkeen.

Sarjataulukko 19. kierroksen jälkeen:

Barcelona 47
Real Madrid 38
Sevilla 38
Valencia 34

Villarreal 33
Atletico Madrid 31

Málaga C.F 31
Deportivo 30
Athletic Club 26
Racing 25
Sporting 24
Valladolid 23
Betis 21
Getafe 21
UD Almería 21
Recreativo 20
Numancia 20

Espanyol 15
Mallorca 14
Osasuna 13

Eli viisi pistettä eurokentille ja 11 pistettä putoamisviivaan.

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Alkaa niitä kotivoittoja tulemaan, kovemmistakin jengeistä. Hyvä hyvä!!

IDA kirjoitti...

Jep jep.

Tosin ei siellä mitään Athleticia kovempia jengejä ole.