maanantai 15. syyskuuta 2014

Paluu tulevaisuuteen II


Blogi näyttää saaneen verkkolehden kautta liiallista huomiota. Epäilen, että kaikki kilikkaajat eivät ole tilanteen tasalla, joten ensimmäiseksi huomautan sosiologi Laasaselle, että tämä ei ole huumorisivusto, vaan matemaattisfilosofinen kirjoituskokoelma, joka toistaa, ja vain toistaa, muodollisesti, ja vain muodollisesti, Tractatus logico-philosophicus - teoksen ideallista morfologiaa lauseen "Mistä ei voi puhua, siitä on vaiettava" toimiessa harmonisena värähtelijänä. Nyt kun tämä on selvää, voi verkkolehden kommentoijalle todeta, että edellisestä seuraten tämä ei voi olla lähde.

Noilla reunaehdoilla Laasasen kysymykseen: "miksi ihmeessä puolue kutsuu itseään feministeiksi, vaikka heidän ohjelmansa pääpaino ei ole ollenkaan naisasian ajamisessa" voi vastata vain, että ruotsalaisten feministien sekavat mielenliikkeet eivät meille kuulu, koska ne ovat muodottomia.

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Vai huumorisivusto :)

Toki tiedän, että itku pitkästä ilosta, joten ehkä Laasanen tarkoitti, että koska itkua ei ole vielä kuulunut niin me elämme yhä ilon aikaa?

IDA kirjoitti...

Ei koskaan aihetta pessimismiin, ja epätoivo on syntiäkin. Soveliaita ovat ehkä lyhyet itkupotkuraivarit aina silloin tällöin tietäen, että mikään ei voi paruusiaa estää :)